Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η απάντηση Αποστολόπουλου στην καταγγελία Χαϊκάλη - Αποκαλεί τον Πάνο Καμμένο μανιώδη showman και μιλά για αστυνομικό σενάριο

apostolopoulos http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/0677e992dab07f0f2e7d5865fa6b267c_L.jpg
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση σε όσα του καταλογίζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης περί απόπειρας δωροδοκίας.
Την ανακοίνωση εξασφάλισε και δημοσίευσε πρώτο το enikos.gr. Αναλυτικά:
Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές “βεντέτες”, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα.  Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικο ηθοποιό και σκηνοθέτη και έναν μανιώδη σόουμαν πολιτικό αρχηγό! Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος”, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Αποστολόπουλος.
“Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Όλα στο φως: χωρίς μοντάζ, συρραφές και μηχανορραφίες” επισημαίνει ο κ. Αποστολόπουλος.


Ποιός είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος: Άνθρωπος και του Γιώργου Παπανδρέου!
Tο πρόσωπο που με βάση τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη αποπειράθηκε να τον χρηματίσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ουδείς γνωρίζει ακριβώς τι δουλειά κάνει, κάποιοι μάλιστα τον χαρακτήριζαν απλά… «σύμβουλο», ενώ κάποιοι άλλοι λόγω της εμπιστευτικότητας και της μυστικότητας των κινήσεων του τον χαρακτήριζαν μέχρι και…«κυπατζή»!
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος ανήκε πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ και τα τελευταία χρόνια βρέθηκε κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου ενώ είχε γραφείο στη Χαρ. Τρικούπη και μετέπειτα στην Ιπποκράτους.

 Δεν είναι ξεκάθαρο αν η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ ήταν έμμισθη, ωστόσο καθημερινά βρισκόταν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και τροφοδοτούσε με κείμενα, σημειώματα και εισηγήσεις επί ζητημάτων οικονομικής πολιτικής και με αφορμή την παγκόσμια κρίση το γραφείο του κ. Παπανδρέου, ο οποίος επίσης δεν είναι ξεκάθαρο αν τον γνώριζε από κοντά.

Μόλις ο Γιώργος Παπανδρέου κέρδισε τις εκλογές του 2009 ο Γ.Α. πίεζε το Μαξίμου να αναλάβει κάποιο πόστο σε μεγάλη τράπεζα, ωστόσο το αίτημα του δεν ικανοποιήθηκε με παρέμβαση του Νίκου Αθανασάκη λένε οι πληροφορίες, έγινε αντιμνημονικός καθώς διαφώνησε με τις επιλογές Παπανδρέου και για μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες κοντά τον Αντώνη Σαμαρά και συγκεκριμένα κοντά στον συνεργάτη του, Γιώργο Μουρούτη.

 Όσο βρέθηκε στη ΝΔ συνεργάστηκε με το Πάνο Καμμένο στη υπόθεση κατά της οικογένειας Παπανδρέου με τα CDS και στη συνέχεια ακολούθησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο νέο του κόμμα για κάποιο χρονικό διάστημα ωστόσο στην πορεία σταμάτησε η συνεργασία τους.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχει δουλέψει στη ΙΝΤΡΑΚΟΜ και γνωρίζει πολλά για την σχέση της εταιρείας με το πολιτικό σύστημα, αλλά και σε ξένες και ελληνικές τράπεζες με τελευταίο σταθμό την τράπεζα Πειραιώς, ενώ παράλληλα έγραφε σε ιστοσελίδα που στηρίζει με κριτική διάθεση την κυβέρνηση, με τον ψευδώνυμο "Δευκαλίων".