Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Υπό παραίτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης

Adonis-Georgiadis
Η πρόσφατη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη περί απόσυρσης καταθέσεων από τις τράπεζες στην περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, εξελίχτηκε σε πολιτικό αυτογκόλ για την κυβέρνηση, και έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τη Νέα Δημοκρατία, στελέχη της οποίας δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους για την “αμετροέπεια”, όπως την χαρακτηρίζουν, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Συγγρού.
Στην κριτική που ασκήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα στον Άδωνη Γεωργιάδη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επεσήμαναν ότι το άλλοτε στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού θα έπρεπε να καθαιρεθεί από τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα το πρωί, μιλώντας στην εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”, με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε για πρώτη φορά, έστω και εμμέσως, στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από την πολιτική ζωή.
Η… επίμαχη αποστροφή του Άδωνη Γεωργιάδη ανέφερε ότι, αν ο ίδιος ευθύνεται για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πολιτικό σκηνικό, με την ασυνεννοησία μεταξύ των κομμάτων, τότε προτίθεται να αποχωρήσει από το προσκήνιο

ysterografa.gr