Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ήττα “σοκ” από την Ζίμπρου ο ΠΑΟΚ

Ήττα “σοκ” από την Ζίμπρου και...μπελάδες για τον ΠΑΟΚ
 Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Ζίμπρου στην Μολδαβία και πλέον η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εγινε ακόμα πιο δύσκολη.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο ματς και πίεσε την άμυνα της Ζίμπρου. Το σουτ του Τζιόλη στο 5ο λεπτό ήταν η πρώτη ευκαιρία του “δικεφάλου του βορρά” να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 36΄ η κεφαλιά του Κατσικά μετά το κόρνερ σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών.
Η ομάδα του Αναστασιάδη άγγιξε το γκολ και στο 44΄ όταν το σουτ του Μακ πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του ΠΑΟΚ έπεσε, ενώ η Ζίμπρου απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με το σουτ του Σπατάρου στο 52΄. Την δεύτερη φορά που απείλησαν οι γηπεδούχοι κατάφεραν και να σκοράρουν με τον Μπούργκιου να παίρνει την κεφαλιά μετά το κόρνερ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου.
Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε με τον Αθανασιάδη στο 88΄, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα η Ζίμπρου άγγιξε το 2-0 με το σουτ Αλεξέεφ να σταματάει στο δοκάρι.

Ζίμπρου: Ρούσου, Εργάν, Πάβλιουτσεκ, Μπούργκιου, Τζάρνταν, Βρεμέα, Κλίμοβιτς, Σπατάρου (61΄ Βισνάκοφς) Αμανί (69' Αλεξέεφ), Κεπτίνε (82΄ Ντιαλό) Γκρόσου
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (79΄ Σπυρόπουλος) Ρατς, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης (67΄ Μάρτενς), Μαντούρο, Σαλπιγγίδης, Μακ (66΄ Περέιρα), Αθανασιάδης