Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Γιατί το Υπουργείο Ανάπτυξης «ακυρώνει» την Καθημερινή


nikos dendias dhlwseis
Η νέα ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης δεν φαίνεται διατεθειμένη να ανεχτεί παραπληροφόρηση του κοινού, τη στιγμή που δίνεται μάχη για βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, ειδικά στα θέματα των κόκκινων δανείων και όσο γίνονται διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για σειρά καυτών ζητημάτων.

Την «αγανάκτηση» του Νίκου Δένδια, πυροδότησε δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή με τον τίτλο: “Αυστηρότερος ο νόμος Κατσέλη”.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ακύρωσε το υπουργείο Ανάπτυξης με μία δυναμική ανακοίνωση: “Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» με τίτλο «Αυστηρότερος ο νόμος Κατσέλη» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και τα αναφερόμενα σε προωθούμενες διατάξεις του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας είναι παντελώς ανυπόστατα.”

Φαίνεται πως ο νέος υπουργός Ανάπτυξης δεν πρόκειται να δεχθεί παιχνίδια παραπληροφόρησης που είναι ικανά να επιδεινώσουν την κοινωνική κρίση ειδικά τώρα που καταβάλλεται μία προσπάθεια για την εκτόνωσή της, φέρεται να υποστηρίζουν συνεργάτες του. "Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τις διαπραγματεύσεις" ...αναφέρουν.
Γράφει ο Τάκης Αναστασάκης
για το www.news4all.gr