Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού νίκησαν σε φιλανθρωπικό αγώνα τους παλαιμάχους της Κορινθίας

http://korinthiannews.gr/wp-content/uploads/2014/07/a233.jpg
 Την Δευτέρα 30 Ιουνίου, ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Εκδηλώσεων «Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ» με την μέριμνα του Αιδεσ. Εφημερίου του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου – Μακαρίου Κορίνθου κ. Παύλου Στρούμπα και του κ. Παν Λαμπρινού, Προέδρου του Συνδέσμου παλαιμάχων Ν. Κορινθίας ο σπουδαίος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας των παλαίμαχων Κορινθίας – Ολυμπιακού Πειραιώς, με σκοπό την ενίσχυση των Φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων της Ι. Μητροπόλεώς μας και ιδιαίτερα των συσσιτίων, με τον Μητροπολίτη Διονύσιο να δίνει το παρών, όπως και δεκάδες ιερείς. Οι παλιές… δόξες των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στην Κόρινθο όπου έδωσαν τον 622ο αγώνα τους με φιλανθρωπικό χαρακτήρα όπου επικράτησαν με 2-1, με τον Τζιωρτζιόπουλο που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Βετεράνων , να σημειώνει και τα δυο τέρματα και τον Καλογερόπουλο να έχει δοκάρι, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Κολιάκος.
Ολυμπιακός: Φιλανθρωπική νίκη των παλαιμάχων (photo) | onsports.gr

Οι 11 που ξεκίνησαν για τον Ολυμπιακό ήταν οι Κελεσίδης, Συρίγος, Μίχος, Πάντος, Γ. Σιδέρης, Καλτσάς, Καλαμάρας, Τζιωρτζιόπουλος, Μπονόβας, Σταυρόπουλος και Καλογερόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Κοψαχείλης, Καρασαββίδης, Μπαρμπαρής, Ασπρογέρακας, Γ. Γκαβέζος, Γλύκας, Κτενάς, Κουμαριάς, Μαντάζης, Γαϊτανάρος και Βασιλειάδης. Την αποστολή ακολούθησαν οι Γκαϊτατζής, Σ. Γκαβέζος, Αγγελής, Λεβαντής, Σορώτος και Κριμιτζάς. Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος και φροντιστές οι Πέτρος Ρηγούτσος και Νίκος Τουλγέρογλου.
Πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξαν εκατέρωθεν βραβεύσεις, με τον Μητροπολίτη κ. Διονυσίο να χαρίζει σε κάθε συμμετέχοντα το μετάλλιο της Μητρόπολης. Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, κ. Αντώνης Γλύκας, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, με τη Θύρα 7 της Κορίνθου, αλλά και οργανωμένους από πολλές άλλες περιοχές – ανάμεσά τους η Νεμέα, το Άργος, το Ναύπλιο και άλλες – να στήνουν το δικό τους… πάρτι στις κερκίδες με συνθήματα υπέρ του Θρύλου, πυρσούς και τύμπανα αφού πρώτα όλοι οι παριστάμενοι στο γήπεδο έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.
http://korinthiannews.gr/wp-content/uploads/2014/07/a281.jpgΟ αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως το τέλος ενώ στις κερκίδες παρέστη ενθουσιώδες κοινό 400-500 περίπου ατόμων, οι οποίοι απόλαυσαν από κοντά τις παλιές και νέες δόξες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Μετά την λήξη του αγώνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των παλαίμαχων στην «Κροκίδειο αίθουσα», οι οποίοι μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, από την άψογη  φιλοξενία, υποσχέθηκαν ότι θα ξανάρθουν και ότι θα καταστήσουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση θεσμό».

 Ο επόμενος αγώνας των Βετεράνων μας είναι προγραμματισμένος για τις 7 Ιουλίου στην Κηφισιά».