Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Παρέμβαση βουλευτών της ΝΔ δείχνει... πρόωρες εκλογές

kalpes-proores-ekloges
Πρόωρες εκλογές, και μάλιστα… σύντομα, δείχνει η σημερινή πρωτοβουλία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να παρέμβουν, και να ζητήσουν την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στον απόηχο των εξελίξεων με τα μισθολογικά των δικαστικών λειτουργών.
Οι βουλευτές Ιορδάνης Τζαμτζής, Ηλίας Βλαχογιάννης, Δημήτρης Κυριαζίδης, Θεόδωρος Σολδάτος και Παύλος Βογιατζής, θέτουν ως προϋοπόθεση για να ψηφίσουν τη σχετική τροπολογία για τα μισθολογικά των δικαστικών, την αποκατάσταση των αδικιών προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
Στη σχετική ανακοίνωσή τους, αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:
“Η ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση με την οποία αποκαθίστανται οι μισθολογικές αδικίες των δικαστικών λειτουργών, αποτελεί για τους δικαστικούς μια θετική εξέλιξη, με δεδομένο, τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις και για τους βουλευτές.
Περιμένουμε όμως ταυτόχρονη κίνηση αποκατάστασης των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που ήδη έχουν δικαιωθεί από την πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερψηφίσουμε τη σχετική τροπολογία στη Βουλή”.

ysterografa.gr