Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η… πρώτη “κόντρα” ΣΥΡΙΖΑ – Βούλτεψη

voultepsi
Την πρώτη της ανοιχτή «κόντρα» με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε την Τετάρτη η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.
Η κα. Βούλτεψη απάντησε σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την έκθεση του ΔΝΤ και το δημοσίευμα της «Αυγής» σύμφωνα με το οποίο υπάρχει  επιστολή προς τους δανειστές, με την υπογραφή του κ. Σαμαρά, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, με την οποία δεσμεύεται  για τη λήψη νέων μέτρων.
Συγκεκριμένα, η κα. Βούλτεψη απάντησε:
«Μια ημέρα μετά τις σαφείς δηλώσεις του Πρωθυπουργού στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, αλλά και μετά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί την εκστρατεία παραπληροφόρησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Δυστυχώς, όμως, για τους ενορχηστρωτές του ψεύδους, η σημερινή ΄αποκάλυψη΄ της “Αυγής” φέρει ημερομηνία ‘15 Απριλίου 2014’ και αφορά ακριβώς στην απόφαση για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.
Ο λαός γνωρίζει πως η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την τελική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια».
Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νέα ανακοίνωση:
«Το έγγραφο που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Αυγή» αναρτήθηκε χτες στην επίσημη σελίδα του ΙMF με ημερομηνία 14/5. Το ερώτημα είναι γιατί δημοσιεύτηκε μόλις χτες και όχι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Για μια ακόμη φορά, η κυβέρνηση συνειδητά εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, όπως συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανταπαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:
«Η συνειδητή εξαπάτηση του ελληνικού λαού αποτελεί την αγαπημένη προεκλογική και μετεκλογική ασχολία του ΣΥΡΙΖΑ. Και για να τελειώνουμε: Η πρωτότυπη επίμαχη επιστολή φέρει ημερομηνία «15 Απριλίου 2014». Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας .
Στο νέο (μετά την γκάφα) ερώτημα σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αναρτήθηκε χτες στην επίσημη ιστοσελίδα του ΔΝΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει παρά να απευθυνθεί  στους διαχειριστές της εν λόγω ιστοσελίδας».

ysterografa.gr