Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Εν ψυχρώ δολοφονία 86χρονης στον Ψαθόπυργο

Πάτρα: Μυστήριο η εν ψυχρώ δολοφονία 86χρονης μέσα στο εξοχικό της στον Ψαθόπυργο - Την πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο από το παράθυρο! Σκάγια στο πρόσωπο και στο σώμα της
 Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Ψαθόπυργου , από τη δολοφονία της 86χρονης (Π.Μ.) στο μέσα στο εξοχικό της σπίτι. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή λίγο μετά πριν τις δώδεκα το μεσημέρι χθές από γείτονες. Η 86χρονη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε πρόσφατα μετακομίσει για το καλοκαίρι στον Ψαθόπυργο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η άτυχη ηλικιωμένη έχει δεχθεί βλήματα απο κυνηγετικό όπλο, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα της, ενώ ο δράστης την πυροβόλησε από το  παράθυρο την άτυχη 86χρονη γυναίκα,  για αυτό και στο χώρο δίπλα της βρέθηκαν σπασμένα τζάμια.
Παραμένουν αδιευκρίνηστα τα κίνητρα του δράστη. ενώ δύναμη της Αστυνομίας  συλλέγει στοιχεία ώστε να διακριβωθεί το κίνητρο του δράστη ή των δραστών.
"Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια", λένε στο thebest.gr πηγές της Αστυνομίας.   Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών", αναφέρει στην πρώτη ενημέρωση της η Αστυνομία.