Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

"Μαύρη" Καθαρά Δευτέρα σε Δερβένι και Ακράτα

"Μαύρη" Καθαρά Δευτέρα ήταν η χθεσινή ημέρα για το Δερβένι και το χωριό Βούτσιμο Ακράτας, όπου έγιναν εκεί οι κηδείες των δύο άτυχων νέων που προχθές τη νύκτα βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, στο 151 χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών–Πατρών κοντά στην Ακράτα. 
  Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος Γ. Σ με συνεπιβάτη τον 55αχρονο Α. Κ. είχε ξεκινήσει από το Δερβένι και κινούταν προς Αίγιο , περίπου 2χλμ πριν από τα βενζινάδικα της Ακράτας επί της Εθνικής οδού, εξετράπη της πορείας για άγνωστους λόγους, έπεσε σε χαράδρα βάθους περίπου 150 μέτρων, με αποτέλεσμα  να τραυματιστούν θανάσιμα  βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς τους ανθρώπους .
Πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι ο άτυχος 40χρονος, πατέρας ενός παιδιού, κάτοικος Δερβενίου, ήταν αδερφός της τροχονόμου Αδαμαντίας Σιάφλα η οποία έχασε την ζωή της τον Απρίλιο του 2013, όταν ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία στην Κηφισίας, παρασύρθηκε από διερχόμενη οδηγό.  
Η κηδεία του 40χρονου  έγινε στο χωριό καταγωγής του Βούτσιμο Ακράτας , ενώ ο άτυχος 55αχρονος κηδεύθηκε στο Δερβένι μέσα σε βαθιά οδύνη ..