Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μέσω υπολογιστή άλλαξε πορεία το χαμένο αεροπλάνο! Απεργία πείνας από τους συγγενείς των επιβατών

pray-for
Μέσω υπολογιστή, ο οποίος είχε αποκτήσει σύνδεση με το πιλοτήριο και τα συστήματα ελέγχου του αεροπλάνου, είναι πιθανό να άλλαξε πορεία το χαμένο αεροπλάνο των Malaysia Airlines, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις Αμερικανών αξιωματούχων, οι οποίοι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με έμφαση πλέον σε αυτό της τρομοκρατικής ενέργειας.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σενάριο, η αλλαγή στη διαδρομή του αεροπλάνου είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων, κάτι που σημαίνει ότι ο υπολογιστής της πτήσης είχε πειραχθεί από κάποιον.
Η Κίνα από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι μετά από σχετικές έρευνες, δεν θεωρεί ότι οι Κινέζοι επιβάτες του αεροπλάνου είχαν σχέση με την εξαφάνισή του.
Οι συγγενείς των επιβατών αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό για την έλλειψη ουσιαστικής ενημέρωσης που υποστηρίζουν ότι έχουν από τις αρχές για την τύχη των ανθρώπων τους.
Σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησαν οι αρχές της Μαλαισίας το πρωί της Τρίτης, παραδέχτηκαν ότι οι έρευνές τους συνεχίζουν να εστιάζονται στην ηθελημένη πράξη.
Πρόσθεσαν μάλιστα ότι οι έρευνες έχουν διευρυνθεί σε 2,24 εκατομμύρια ναυτικά μίλια.
Το χρονικό της Δευτέρας
Νέο σενάριο… συνωμοσίας κυκλοφόρησε τη Δευτέρα το πρωί στα διεθνή ΜΜΕ, με εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι, στην περίπτωση που το αεροπλάνο-φάντασμα των Malaysia Airlines δεν έχει συντριβεί, έχει προσγειωθεί με… ασφάλεια σε περιοχή που ελέγχουν οι Ταλιμπάν, πιθανότατα στο Πακιστάν.
Το σχετικό σενάριο βεβαίως έρχεται να ενισχύσει αντίστοιχες εκτιμήσεις του προηγούμενου διαστήματος, ότι η εξαφάνιση του αεροπλάνου των Malaysia Airlines οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια, με απώτερο στόχο να χρησιμοποιηθεί για χτύπημα αλά “11η Σεπτεμβρίου”.
Απ’ την άλλη, οι αρχές της Μαλαισίας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το τελευταίο “όλα καλά” που ασκούστηκε από το αεροπλάνο προς τον πύργο ελέγχου, προερχόταν από τον συγκυβερνήτη.

ysterografa.gr