Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Θεοφάνεια με… αντιεξουσιαστές στον Πειραιά

theofaneia-stavros
Με την παρουσία αντιεξουσιαστών που φώναζαν συνεχώς συνθήματα αλλά και με ισχυρή παρουσία της αστυνομίας έγινε ο εορτασμός των Θεοφανείων στον Πειραιά.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του:  «Να κάνουμε αυτά που πρέπει για να βγει η Πατρίδα από την κρίση, να ελπίζουν οι νέες γενιές σε ένα καλύτερο μέλλον».
Στα παγωμένα νερά έπεσαν 10 βατραχάνθρωποι για να πιάσουν το σταυρό και οι οποίοι ευχήθηκαν να ξεπεραστεί η κρίση που ταλαιπωρεί τη χώρα μας.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, έδωσε το παρών στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά  και μετά την ολοκλήρωσης της λειτουργίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 «Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη χώρα μας, γιατί αναλάβαμε ήδη την Προεδρεία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι μια πολύ πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς τους Έλληνες.
Μια ευκαιρία να αναδείξουμε ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να είναι το κέντρο της Ευρώπης, γιατί η Ευρώπη ξεκινάει από τη χώρα μας. Επομένως, Ελλάδα χωρίς Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρξει».

ysterografa.gr