Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: « ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ & ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ »







Αγαπητοί συνδημότες,

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, διατηρώντας ζωντανό το θεσμό του Καρναβαλιού, καλείται αφενός να ανταποκριθεί στις συνθήκες της εποχής και αφετέρου να συνεχίσει την άρτια διοργάνωση του.
Ως καταξιωμένος αποκριάτικος προορισμός, επιθυμεί τη συνεργασία του με όλους τους τοπικούς φορείς και επαγγελματίες, έχοντας ως στόχο μέσα από τον συνδυασμό δράσεων και την οργανωμένη παρουσίαση και προβολή των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών του Δήμου, να αναβαθμίσει τον προορισμό για κάθε επισκέπτη.
Στα πλαίσια της καλύτερης τουριστικής προβολής του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, για το δεκαήμερο (22/2/2014 έως και 3/3/2014),  είναι απαραίτητη η συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες της πόλης, για την αύξηση της επισκεψιμότητας.
Για την υλοποίηση μιας ανταγωνιστικής διαφημιστικής καμπάνιας του προορισμού, προτείνεται κατά τη διάρκεια του ανωτέρου δεκαημέρου, οι επαγγελματίες, να εφαρμόσουν μια πιο ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική στις επιχειρήσεις τους.
Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην καμπάνια αυτή, θα προμηθευτούν δωρεάν την ειδική σήμανση (λογότυπο σε αυτοκόλλητη μορφή) , το οποίο θα τοποθετηθεί στη βιτρίνα των καταστημάτων τους τις ημέρες του Καρναβαλιού, για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών τους (εγγύηση καλύτερης τιμής).