Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Στα… σκυλιά έριξε τον θείο του ο Κιμ!

'Εδωσε τον θείο του σε 120 σκυλιά να τον φάνε ζωντανό!Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα βρετανικών ΜΜΕ ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έριξε τον θείο του και πρωην Νο2 του καθεστώτος, Γιονγκ Σονγκ Ταέκ. στα σκυλιά για να τον… φάνε!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματαγράφει της κινέζικης εφημερίδας Wen Wei Po, ο ανιψιός του φέρεται να διέταξε να γδύσουν τον Γιανκ, και να τον πετάξουν -μαζί με πέντε άλλους συνεργάτες του – σε ένα κλουβί όπου υπήρχε μια αγέλη 120 κυνηγόσκυλα, τα οποία είχαν αφεθεί ατάιστα για τρεις ημέρες!
Τα σκυλιά χρειάστηκαν περισσότερη από μία ώρα να κατασπαράξουν τους έξι ανθρώπους, σε μια τιμωρία που αποκαλείται «κουάν γιουέ», δηλαδή εκτέλεση με σκύλους. Μια ακόμη ανατριχιαστική λεπτομέρεια: ο 30χρονος ηγέτης της Βόρειας Κορέας ήταν παρών και επέβλεψε όλη τη διαδικασία της εκτέλεσης! Μαζί του 300 ανώτατοι αξιωματούχοι για να πάρουν το... μήνυμα!
 Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για τον θείο και μέντορά του, τον οποίο αποφάσισε να εκτελέσει ξαφνικά στις αρχές Δεκεμβρίου. Τον είχε αποκαλέσει «απόβρασμα».
«Η κάθαρση αυτή συνέβαλε σημαντικά στην ενίσχυση της ενότητας του κόμματος και της επανάστασης. Το κόμμα μας έλαβε πέρυσι καθοριστικά μέτρα για να περιορίσει σάπια στοιχεία στις τάξεις του», είπε.
Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Γιονγκ Σονγκ Ταέκ δικάστηκε, καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε ως προδότης του καθεστώτος.