Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Καλαμάτα: Τα φρούτα που δοκίμασε ήταν η παγίδα που έπρεπε να αποφύγει!


Καλαμάτα: Τα φρούτα που δοκίμασε ήταν η παγίδα που έπρεπε να αποφύγει!Ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα σε δύο γυναίκες κατέληξε σε μια μεγάλη κλοπή, που προκαλεί πολλές συζητήσεις στην πόλη της Καλαμάτας
Μία γυναίκα μέσης ηλικίας έπεισε  83χρονη να δοκιμάσει τα φρούτα που πουλούσε και λίγο αργότερα έμπαινε σπίτι της και έβγαινε με τα κοσμήματα που υπήρχαν μέσα. Σύμφωνα με την elefteriaonline.gr, η άτυχη γυναίκα έπεσε αναίσθητη στην είσοδο του σπιτιού της και όταν συνήλθε κατάλαβε ότι η άγνωστη γυναίκα την είχε κλέψει.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της γυναίκας που κατάφερε να υπνωτίσει το θύμα της και να φύγει με τα χρυσαφικά που υπήρχαν στο σπίτι συνεχίζονται.

Ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα με... πλασάρισμα τροφίμων και φυσικών χυμών, τα οποία υπνώτισαν τα θύματα και άφησαν ελεύθερο πεδίο για τους δράστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται πρόκειται για νέα μέθοδο που έφθασε και στην περιοχή της Μεσσηνίας. Η αστυνομία εφιστά την προσοχή στους πολίτες...