Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πυροβολισμοί στην οικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι!

Halandri
Στο πόδι είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες η Ελληνική Αστυνομία, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από την οικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με τις σχετικές αφηγήσεις, γύρω στις 03.30 το πρωί, οι δράστες ήταν 4, έφτασαν πεζοί έξω από την πρεσβευτική κατοικία, η οποία βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, και πυροβόλησαν περισσότερες από 20 φορές.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν 60 κάλυκες από καλάσνικοφ στην πόρτα, καθώς και κάλυκες, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται έξι άτομα.
Έρευνες διεξάγει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που έφτασε στο σημείο.
O Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ενημερώθηκε για το συμβάν από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γερμανό πρέσβη, ενώ επικοινωνία με τον τελευταίο είχε νωρίτερα και ο κ. Δένδιας.
Σημειώνεται ότι το 1999, η τρομοκρατική οργάνωση “17 Νοέμβρη” είχε εκτοξεύσει ρουκέτα κατά της οικίας του Γερμανού πρέσβη.
Από τις έρευνες των αρχών, εντοπίστηκε κλεμμένο Ι.Χ. κοντά στην οικία του Γερμανού πρέσβη.
Όπως ανακοίνωσε αργότερα το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, στην οποία εξέφρασε την αλληλεγγύη του, καταδικάζοντας την επίθεση κατά της οικίας του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.

ysterografa.gr