Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Γιατί προσφέρουμε στo Πολιτιστικό Βήμα Φενεού μια αληθινή, πικρή… (αλλά και γλυκιά) «σοκολάτα».!



Το «Π.Β.» έχει πολιτική, αλλά όχι κομματική ταυτότητα. Είναι θέμα προσωπικής επιλογής  όπως κι όλων των συνεργατών μου!
Η δημοσιογραφία γίνεται καλύτερα χωρίς εξαρτήσεις και προτιμήσεις.
 Η αλήθεια μπορεί να είναι πικρή, αλλά μετά σε γλυκαίνει και σε ευχαριστεί, όπως η αληθινή σοκολάτα. Και αυτό, εν πολλοίς, σημαίνει ότι το «Πολιτιστικό βήμα» έχει κατ΄ αρχάς ως στόχο την αναζήτηση της αλήθειας. Οι πολιτικοί την δουλειά τους και εμείς την δική μας.
Φυσικά άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις. Αξίζει τον κόπο, όμως, να προσπαθήσει, κανείς, ακόμη και σε αυτό το επίπεδο.
Η εφημερίδα , σαν στόχο έχει να ψυχαγωγεί, να ενημερώνει, να αναλύει, να προβληματίζει, να προκαλεί και ταυτόχρονα να είναι τόσο ποιοτική και μοναδική, ώστε, όταν περάσει ο μήνας της, να την τοποθετείτε και να την φυλάτε, ως κόρη οφθαλμού, σε κάποιο σημείο της βιβλιοθήκης σας.
Τελειώνοντας αυτήν την άμεση και ειλικρινή (πιστεύω) επικοινωνία μας, μπορώ να δώσω και να δεσμευτώ, προσωπικά γιαυτό, μια υπόσχεση: Εμείς οι νέοι άνθρωποι, γεμάτοι από όρεξη και μεράκι, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο πιο καλά μπορούμε την δουλειά μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και τις εμπιστοσύνης όλων εσάς, των ενεργών και υποψιασμένων Φενεατών κάθε φύλου και  ηλικίας.
Γιατί η εμπιστοσύνη δεν αγοράζεται, ούτε βέβαια χαρίζεται, αλλά κερδίζεται.

" ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ "

Ιωάννης Λαλιώτης

Μεσινό Φενεού Κορινθίας