Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3 σε φιλική αναμέτρηση


Με δυο γκολ του Κλωναρίδη κι ένα του Ατζαγκούν ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 την Κόρινθο σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στo Δημοτικό Στάδιο της Κορινθιακής πρωτεύουσας.
Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό για το «τριφύλλι». Ο Μπαϊράμι βγήκε στην κόντρα έπειτα από κάθετη του Αμπεΐντ, πλάσαρε, ο Αρχοντάκης απέκρουσε, ο Κλωναρίδης πήρε το «ριμπάουντ» κι από κοντά έγραψε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερή τους φάση στο 31', όταν το εξαιρετικό σουτ με το εξωτερικό φάλτσο του Λούβρη σταμάτησε στο «Γ» του Κοτσόλη!
Ο Αμπεΐντ ένιωσε ενοχλήσεις και για να μην ρισκάρει, ο Αναστασίου τον έβγαλε κι έριξε στο ματς τον Αναστασόπουλο, που έμελλε να είναι η αποκάλυψη του «τριφυλλιού»!
Ο νεαρός άσος έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Κλωναρίδη που κινήθηκε σε θέση φορ, ξεπέρασε και τον Αρχοντάκη κι έκανε με πλασέ το 0-2 στο 45', κλείνοντας ιδανικά το ημίχρονο για τους «πράσινους».
Στην επανάληψη, ο Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους πιτσιρικάδες που είχε μαζί του κι έριξε στο ματς τους Μουζακίτη, Σταματάκη, Μπαλμπόα.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν ανοιχτά κι έτσι είδαμε αρκετές φάσεις, κυρίως στα καρέ των γηπεδούχων με τον Ατζαγκούν να είναι ο κινητήριος μοχλός του «τριφυλλιού». Μάλιστα ο νεαρός Νιγηριανός έκλεισε το σκορ στο 81' διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Ντερτιλής, Μανιάτης, Τσίτσι, Κερμενίδης (75' Διαμαντόπουλος), Λούβρης (61' Ντραγκόλεφ), Γκεοργκίεφ (83' Αμπαδιωτάκης), Καφαντάρης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (82' Αναγνωστόπουλος), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Μέντες, Χουχούμης, Δώνης (46' Σταματάκης), Αμπεΐντ (25' λ.τ. Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (63' Μουζακίτης), Κλωναρίδης (63' Μπαλμπόα), Ντίνας
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Γιάννης Βονόρτας και ο Δημήτρης Σαραβάκος βραβεύτηκαν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκό στην Κόρινθο, ενώ τιρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη ενός αδικοχαμένου φίλου της Κορίνθου.