Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Αλληλεγγύη απο τον ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στους συλληφθέντ​ες Λουτρακιώτ​ες αντιφασίστ​ες

Σε δελτίο τύπου ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Κορινθίας αναφέρεται μεταξύ άλλων στα επεισόδια που έγιναν χθές
 Δευτέρα, 25η Μαρτίου, κατά την κατάθεση στεφανιών στην Περαχώρα και στο Λουτράκι από τον , όπως τον αποκαλεί, "περιφερόμενο θίασος της ναζιστικής Χρυσής Αυγής" που η τοπική κοινωνία  τους θεωρεί ανεπιθύμητους. Και στις δύο περιοχές έγιναν επεισόδια, με αποτέλεσμα να συλληφθούν  δύο αντιφασίστες της περιοχής. Σήμερα Τρίτη 26/3 περνάνε από εισαγγελέα στις 12:30μμ και από αυτόφωρο στις 3:00μμ. και ζητά βρίσκονται ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

Στην ανακοίνωσή του αυτή ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Κορινθίας καταφέρεται εναντίων των τοπικών ΜΜΕ,  γιά την εντυπωσιακά , (και ύποπτα) φιλο-χρυσαυγίτικη στάση , όπως αναφέρει .
 Ενώ χαρακτηριστικά κατηγορεί , τοπικό blog , ότι αποκάλεσε τις τελευταίες μέρες τον Μπούκουρα... "πολιτικό επιπέδου"! Ελπίζουμε τα τοπικά blogs να θαύμασαν χθες το "πολιτικό επίπεδο" του Μπούκουρα όταν κλώτσαγε λουτρακιώτη τη στιγμή που ήταν ήδη πεσμένος στο έδαφος. Οι ναζιστικές συμμορίες εξαπλώνονται μόνο με τον εκφοβισμό, τον τραμπουκισμό και το χρηματισμό. Είναι αυτονόητο για όποιον πιστεύει στην ελευθερία να μην ανέχεται τέτοιους συμμορίτες και τους μπράβους τους.