Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο Κυπελλούχος Κορινθίας Α. Ο. Λουτρακίου



Το Κύπελλο Ερασιτεχνών  επιστρέφει πάλι φέτος μετά από την περσινή χρονιά όπου η Ε.Π.Ο λόγω της οικονομικής κρίσης είχε αναστείλει το θεσμό. Βασική διαφορά της φετινής διοργάνωσης είναι ότι οι Κυπελλούχοι των Ε.Π.Σ έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν τη συμμετοχή τους.

Ο Κυπελλούχος Κορινθίας ΠΑΟ Λουτράκι δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση, όπως αναφέρει με ανακοινωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του aoloutraki.gr , αφού η σύνθεση του ρόστερ του καθώς και κάποιες άλλες ιδιαιτερότητες δεν το επιτρέπουν. Το ρόστερ των οράνιε αποτελείται από 16 μαθητές, ένα φοιτητή, έναν ποδοσφαιριστή που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και 10 ακόμη αθλητές – εργαζόμενους. Από τους μικρούς, πέντε ποδοσφαιριστές είναι βασικά στελέχη της Μικτής ομάδας της Ε.Π.Σ Κορινθίας. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα κάποιοι εξ αυτών να συμμετάσχουν με την ομάδα της Περιφέρειας στο πρωτάθλημα Good League της Ε.Π.Ο. Παράλληλα, οι σχολικές τους υποχρεώσεις από εδώ και πέρα θα αυξάνονται συνεχώς αφού κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν και οι εξετάσεις. Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι ποδοσφιαιρστές που εργάζονται αφού κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχουν αλλάξει ...άπειρες φορές το εργασιακό τους πρόγραμμα και ήδη έχουν κάνει πολλές θυσίες με σκοπό να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Οι οράνιε κυνηγούν και τον τίτλο του Πρωταθλητή στην Α1 και αν καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα τότε θα έχουν μπροστά τους και 6 αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική.
Το σύνολο αυτών των υποχρεώσεων απαιτεί μια «επαγγελματική» ομάδα. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει η παραμικρή ιδέα ή πληροφόρηση σχετικά με ποιόν αντίπαλο και από ποιά περιοχή της χώρας θα αντιμετωπίσουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, οι οράνιε δεν θα καταθέσουν αίτηση συμμετοχής.