Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕ​Σ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ​Σ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚ​ΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις νέες βομβιστικές επιθέσεις εναντίον της οικογένειας του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η καταδίκη των νέων βομβιστικών επιθέσεων πρέπει να είναι ομόφωνη από όλα τα κόμματα. Η απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου πέφτει στο κενό. 
Είναι, πλέον, καταγεγραμμένο ότι, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούσε εκπροσώπους του Τύπου, ακολούθησαν βομβιστικές επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων, όταν στοχοποίησε τη Νέα Δημοκρατία, οι κουκουλοφόροι έβαλαν στο στόχαστρο τα γραφεία του κόμματος και από τη στιγμή που αποκάλεσε Γκέμπελς τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και χαφιεδίστικες τις δηλώσεις του, ήλθε η σειρά συγγενικού του προσώπου να υποστεί την άνανδρη επίθεση.        
O ΣΥΡΙΖΑ κάθε λεπτό, που διατηρεί στις τάξεις του βουλευτές που δηλώνουν ότι “η αναρχία είναι δημοκρατία”, βουλευτές που στο σπίτι τους διαθέτουν μάσκες και καδρόνια και δηλώνουν αλληλέγγυοι στη βίλα Αμαλίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του».