Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Κόρινθος: Οπαδοί της Ορίτζιναλ εναντίον Χρυσής Αυγής - Καταγγέλλουν τον βουλευτή Κορινθίας Ευστ. Μπούκουρα για επίθεση!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν επίθεση από βουλευτή και μέλη της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων και ρούχων...

Όλα σύμφωνα με την καταγγελία της Ορίτζιναλ έγιναν την περασμένη Πέμπτη (27-12-2012). Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ που είχαν συγκεντρώσει τρόφιμα και ρούχα, άρχισαν να τα διανέμουν χωρίς διακρίσεις. Όπως υποστηρίζουν τα έδωσαν σε μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην πόλη, σε άπορους Έλληνες ακόμα και σε κρατούμενους των φυλακών.

Όπως καταγγέλλουν κατά τη διάρκεια της διανομής, δέχτηκαν επίθεση με γκλομπ από ομάδα 5 ατόμων που είχαν επικεφαλής τον βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιο Μπούκουρα. Όπως υποστηρίζει η Ορίτζιναλ 21 ακολούθησε συμπλοκή και τελικά οι οπαδοί και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, τράπηκαν σε φυγή.

Για τα όσα έγιναν εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση τρία κλαμπ της Ορίτζιναλ (Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας) στην οποία αναφέρουν:

''Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση από φασιστοειδή σιχάματα, που δέχθηκαν αδέρφια μας ΑΕΚτσηδες απ΄την Κόρινθο την ώρα που έδειχναν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς άπορους συνανθρώπους μας στην περιοχή τους.

Σαν clubs της Original21 ,πιστά στη διακήρυξη της μαμάς Original, ενεργοποιούμε τη "συμμετοχή" σε ευρύτερη κοινωνική κλίμακα. Η κουλτούρα μας φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους που είτε προσπαθούν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις για το ποιοι είμαστε, βλέπε ΟΑΚΑ, είτε επιτίθενται άνανδρα σε δράσεις μας, βλέπε Κόρινθος. Η επίθεση εναντίων ΑΕΚτσήδων μόνο ατιμώρητη δεν θα μείνει και θα μας βρει απέναντι τους μαζικά''

newsit.gr