Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​Σ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τα όσα είπε ο κ. Σκουρλέτης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, αλλά και την ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αντιτίθενται στην εφαρμογή του νόμου από την Αστυνομία για την πάταξη της ανομίας στη “Βίλλα Αμαλία” και στην ΑΣΟΕΕ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο κ. Τσίπρας, μέσω του κ. Σκουρλέτη, υποστηρίζει πως τα χιλιάδες μπουκάλια στη “Βίλα Αμαλία” και στην ΑΣΟΕΕ δεν ήταν για μολότοφ, αλλά για... ανακύκλωση. Επίσης, βάφτισε τα ρόπαλα... “σκουπόξυλα”...
Προφανώς, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, όπως αυτή που έχει, κατά δήλωσή του, και ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι για τις απόκριες... Το καρναβάλι του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε πριν ακόμη τελειώσουν τα Χριστούγεννα».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική πετάει, για μία ακόμα φορά, τη μπάλα στην εξέδρα. Η μόνη του αγωνία είναι να υπερασπιστεί την ανομία και να κρατήσει τη θέση που έχει κερδίσει επάξια στο ένα από τα δύο άκρα».