Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Δύο συλλήψεις στο Ξυλόκαστρο για ναρκωτικά και όπλα

Κατασχέθηκαν συνολικά πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητες ναρκωτικών, καθώς και ένα (1) περίστροφο.
astynomia100

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε χωριό του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες έναν 45χρονο κι έναν 56χρονος, για ναρκωτικά, ενώ επιπλέον ο πρώτος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.
 Οι αστυνομικοί σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του 45χρονου βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητα χασίς, καθώς και ένα περίστροφο. Στο σπίτι του 56χρονου βρήκαν, εκρίζωσαν και κατάσχεσαν πέντε δενδρύλλια χασίς.
 Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία και σε χώρο εργασίας του 45χρονου ημεδαπού, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε συσκευασίες, βάρους -108,8- γραμμαρίων, καθώς και ένα (1) περίστροφο.
Στην δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 56χρονου ημεδαπού, όπου βρήκαν, εκρίζωσαν και κατάσχεσαν, πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -20- έως -50- εκατοστά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθο