Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Πρωταθλητής χειμώνα στην Α1 Κορινθίας ο ΠΑΣ Κλένια αλλά με συγκάτοικο στο "ρετιρέ" την Ελλαδα Βέλου. Το Σπαθοβούνι έμεινε στο "Χ" στο Χιλιομόδι


Η αυλαία του πρώτου γύρου της Α1 κατηγορίας Κορινθίας έπεσε  γιά φέτος, με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής όπου τυπικά  πρωταθλητής Χειμώνα αναδείχθηκε  ο ΠΑΣ Κλένια ο οποίος τερμάτσε πρωτοπόρος ,  αλλά με συγκάτοικο στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας την Ελλάδα Βέλου .
Στο γήπεδο του Σολομού η Κλένια επικράτησε με 2 - 1 επί των Αγίων Θεοδώρων , ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε ,σε αγώνα ντέρμπι και η Ελλάς Βέλου επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου
 Στο Χιλιομόδι, Ατρόμητος και Σπαθοβούνι  στο τοπικό αλλά και κορυφαίο ντέρμπι της ημέρας, έμειναν στο ισόπαλο 1 - 1. Με το αποτέλεσμα αυτό το Σπαθοβούνι έχασε την πρωτοπορία και δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωαθλητή χειμώνα.
Στο γηπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" , στο Δερβένι, ο Αστέρας νίκησε με 3 - 0 τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ ο ΑΟ Λουτρακίου νίκησε με 3 - 2 στο Θώδειο την Θύελλα Πετρίου. Μεγάλη εκτός εδρας νίκη παραμονής  με σκορ 5 - 1 ,στην Αρχαία Κόρινθο, πέτυχε ο Πανκαμαριακός επί του Ηρακλή Λεχαίου , όπως και ο Πανσολυγειακός με 1 - 0 , μέσα στην Ξυλοκέριζα, επί του Εθνικού, ενώ τέλος ο Παννεμεατικός πήρε "τρίποντο στα χαρτιά" επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου που έχει αποχωρήσει του πρωταθήματος. Με τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου έτους το πρωτάθλημα διακόπτεται και ξεκινά πάλι με τους αγώνες της 16ης ημέρας (πρώτη αγωνιστική 2ου γύρου) στις 5 Ιανουαρίου 2013.

Η 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡAKIOY         2 - 1
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ                                        2 - 1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡIZAΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ         0 - 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 3 - 0
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ     3 - 0 α. α.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ                  1 - 5
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ            1 - 1
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                          3 - 2
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 15 αγώνες)