Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κόρινθος: «Δεν θα επιτρέψουμε κανένα φαινόμενο βίας» - Τέλος ο Καντάς από την Κόρινθο . Νέος τεχνικός ο Σωτήρης Αντωνίου


Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει κάποια μεμονωμένα επεισόδια που έγιναν από οπαδούς της στην αναμέτρηση με τα Χανιά, εξέδωσε η Κόρινθος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Κορίνθος αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την λήξη του αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, από πολύ μικρή μερίδα φιλάθλων. Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε κανένα φαινόμενο βίας, ούτε λεκτικής, εναντίον παικτών, τεχνικής ηγεσίας, φιλάθλων αλλά και αντιπάλων.
Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με χαρά να συγκεντρώνονται στο γήπεδο οικογένειες, παιδιά καθώς και Κορίνθιοι κάθε ηλικίας για να χειροκροτήσουν και να εμψυχώσουν την ομάδα μας, για αυτό τον λόγο δεν θα θα επιτρέψουμε να χαθεί η φίλαθλη ατμόσφαιρα από το γήπεδο.
Αυτή η ανακοίνωση αποτελεί μια τελευταία προειδοποίηση, εάν επαναληφθούν φαινόμενα βίας δεν θα επιτρέψουμε την είσοδο στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις στους αυτουργούς αυτών των φαινομένων, που αποτελούν μια μικρή μειοψηφεία των φιλάθλων μας. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προστατέψει τους φιλάθλους, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και όσους εργάζονται για την ΠΑΣ ΠΑΕ Κορίνθος. Όσοι επιθυμούν να εκφράσουν την άποψη τους για την ομάδα μπορούν να το κάνουν μέσω των διαύλων επικοινωνίας που η ομάδα έχει αναπτύξει.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους Κορινθίους που βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας στην πορεία της στην Football League 2».

Παρελθόν ο Γιάννης Κάντας , νέος τεχνικός ο Σωτήρης Αντωνίου

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κορίνθου αποτελεί ο Γιάννης Καντάς, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του μετά από συνάντηση που είχε την Τρίτη με τη διοίκηση.
Αιτία δεν στάθηκε το γεγονός ότι η «Μπάρτσα» ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα από τα Χανιά, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν θέλησαν να αποκαλύψουν τους λόγους του συναινετικού διαζυγίου. Ο Καντάς ανέλαβε πέρυσι την Κόρινθο και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου στη Δ’ Εθνική και την άνοδο στη Football League 2, ενώ είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Mε δήλωση του ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πάνος Μπεθάνης, επεσήμανε πως η σχέση του με τον πρώην προπονητή του συλλόγου είναι εξαιρετική.
«Ο Γιάννης Κάντας έγινε και θα παραμείνει φίλος για πάντα», είπε ο Μπεθάνης και πρόσθεσε:
«Είχε την υπομονή και την επιμονή να πάρει μία ομάδα που κατέρεε και να την αναδείξει. Δεν λέω αντίο γιατί θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Γιάννη σε ευχαριστώ για όλα».


Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Κάντα στην τεχνική ηγεσία της Κορίνθου, μετά την απομάκρυνση του δεύτερου από τον πάγκο της ομάδας.
Ο 37χρονος τεχνικός, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια με τη φανέλα της Ξάνθης και από το 2010 ξεκίνησε την προποπονητική από τον πάγκο του Εορδαϊκού.
Τη σεζόν 2010-11 δούλεψε στην Καλλονή και πέρυσι στον Πανηλειακό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της Κορίνθου συμφώνησαν σε όλα πριν με τον Αντωνίου, που αναμένεται άμεσα στην πόλη, προκειμένου να... πέσουν οι υπογραφές και να πιάσει δουλειά.