Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ντέρμπι στα ρετιρέ της Δ΄Εθνικής

Το πρόγραμμα της σημερινής 4ης αγωνιστικής, στον 7o όμιλο, περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής, καθώς η Χαλκίδα τίθεται αντιμέτωπη με την συγκάτοικο στην κορυφή, ΑΕ Ερμιονίδας, ενώ ο Μανδραϊκός κοντράρεται με τον Πανναυπλιακό. Ο Πορτοχελιακός υποδέχεται τον Πέλοπα Κιάτου. Τη δυσκολία που κρύβει η αναμέτρηση με τον Πορτοχελιακό ανέδειξε ο προπονητής Βασίλης Τζαλακώστας με δηλώσεις  στην εφημερίδα 'Ωρα των σπορ' : ''Το παιχνίδι της Κυριακής χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία έχει δώσει μέχρι στιγμής δυο παιχνίδια στην έδρα της και έχει ηττηθεί. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη αγωνιστικότητα και συγκέντρωση, αν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση''. Τα Λουκίσια μάχονται με τον Παρνασσό, ενώ ο Παναργειακός φιλοξενεί τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου. Στο μεταξύ η διοίκηση του Παναργειακού με δημόσιο τρόπο "ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει την διοίκηση του ΑΣΑ Παρνασός Αράχωβας για την άψογη φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα. Δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου στην έδρα μας''

4η αγωνιστική
Πορτοχελιακός-Πέλοπας Κιάτου
Λουκισίων Α.Ο.-Παρνασός
Μανδραϊκός-Πανναυπλιακός
Παναργειακός-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου
Χαλκίδα-Ενωση Ερμιονίδας

ρεπό ο Πανελευσινιακός

6ος όμιλος
Το Πανόπουλο υποδέχεται τον Πάμισο, ενώ η Αχαϊκή αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Λάππα. Ο Διαγόρας Βραχνέικων και ο Εθνικός Σαγέικων κοντράρονται σε ένα ενδιαφέρον τοπικό ντέρμπι. Η Εράνη φιλοξενεί στα Φιλιατρά τον Εθνικό Μελιγαλά, ενώ ο Παναρκαδικός στο πρώτο εντός έδρας του παιχνίδι θέλει τη νίκη απέναντι στη Δόξα Νέας Μανωλάδας.
Κάλεσμα στους φιλάθλους του για τη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, απηύθυνε ο Παναρκαδικός. Αναλυτικά:
''Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού καλούν το φίλαθλο κοινό της Τρίπολης και όλης της Αρκαδίας να παρευρεθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 15.00 στο γήπεδο για να συμπαρασταθεί στην ομάδα που αγωνίζεται κόντρα στη Δόξα Νέας Μανωλάδας για την 3η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος''.


3η αγωνιστική
ΠΦΟ Πανόπουλου-Πάμισος
Αχαϊκή-Ατρόμητος Λάππα
Εράνη Φιλιατρών-Εθνικός Μελιγαλά
Παναρκαδικός-Δόξα Νέας Μανολάδας
Διαγόρας Βραχνέικων-Εθνικός Σαγέικων