Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Η 8η αγωνιστική στη Β2 και Β1 Κορινθίας


 
Στη Β2 Κατηγορία οι πρωτοπόρες ομάδες , Ολυμπιακός Άσσου , Α. Ο. Λυκοποριάς και Δάφνη Πουλίτσας, φαινομενικά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα , καθώς αγωνίζωνται στις έδρες των με Κεραυνό Μεγάλου Βάλτου, Ταρσινά ΄97 και Α. Ο. Λαυκας ,αντίστοιχα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες Ασπρόκαμπος - Απέσσας, Θύελλα Λεοντίου - Α.Ο. Ζευγολατιού. Στη Στιμάγκα η τοπική ομάδα των Νέων αγωνίζονται με τον Ατρόμητο Μποζικών , ενώ ο Άρατος στο Βασιλικό συναντά τον Παμφενεατικό. Τέλος ρεπό έχει ο Παμβοχαϊκός.
Άξίζει να σημειώσουμαι ότι ο Άρατος Βασιλικου τιμωρήθηκε με αφαίρεση 5 βαθμών, καθώς κρίθηκε ένοχος πλαστοπροσωπίας παικτών του, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Άσσου, την οποία και είχε κερδίσει με 6-2.  Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Άσσου, έκαναν ένσταση, για ταυτοποίηση στοιχείων σε παίκτες της ομάδας του Βασιλικού, οι οπoίοι όπως αποδείχθηκε δεν είχαν δηλωθεί στο Φ. Α. Τελικά η Ε.Π.Σ.Κ. αποφάσισε σωστά πως υπήρξε πλαστοπροσωπία και έτσι αφαιρέθηκαν 5 βαθμοί από τον Άρατο, ο αγώνας κατακυρώθηκε στους «ερυθρόλευκους», ενώ υπήρξε και τιμωρία 2 ετών στον πρόεδρο του συλλόγου του Βασιλικού.
αγωνιστική
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ
ΝΕΟΙ ΣΤΙΓΜΑΓΚΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ
ΑΡΑΤΟΣ -ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΤΑΡΣΙΝΑ '97
ΡΕΠΟ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ


Στη Β1 Κατηγορία στα πλαίσια της αυριανής 8η αγωνιστική ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες Κόρινθος ΄06 - ΑΟ Περαχώρας, ΑΟ Μαψού- ΑΣ Λουτρακίου, Σοφικό ΄05 - Άγιος Γεώργιος και Αγιάννης - Αίας Αγιονορίου. Την αγωνιστική συμπληρώνουν οι αγώνες Νέα Αστέρια - Αστέρας Κορίνθου, Κυρά Βρύση - Δάφνη Εξαμιλίων, Φωκάς - ΠΓΣ και Κουταλάς - Πρόοδος Αγίου Βασιλείου.

8η αγωνιστική
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ - ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06 - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
ΣΟΦΙΚΟ ΄05 - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ