Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

"Ανασταίνουν" το πραξικόπημα εναντίον Παπανδρέου! Ποιοι ,πως και γιατί το θυμήθηκαν

Δεν φθάνει η σκληρή επίθεση που δέχονται οι στρατιωτικοί από την κυβέρνηση και την τρόϊκα. Θα πρέπει πάλι να υποστούν και τα σενάρια περί …πραξικοπήματος που σχεδίαζαν σκοτεινοί κύκλοι εναντίον της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου!
 


Το ΒΗΜΑ της Κυριακής που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες έχει πρώτο θέμα το πως “αποφύγαμε το πραξικόπημα”! Το ρεπορτάζ συνοδεύεται και από άρθρο του Στ.Ψυχάρη, ενώ η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία και ονόματα.
Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην αλλαγή των τεσσάρων Αρχηγών και ειδική αναφορά στον Φ.Φράγκο.

Όλα όσα είχαν ειπωθεί την περίοδο της υπουργίας Πάνου Μπεγλίτη, όχι μόνο δεν στηρίχθηκαν πουθενά ,αλλά αντιμετωπίστηκαν από το σύνολο του στρατέυματος ως γραφικότητες.

Ανεξάρτητα από το δημοσίευμα της εφημερίδας η οποια προφανώς θα έχει από κάποιες πηγές πληροφόρηση, οφείλει πλέον ο κ.Πάνος Μπεγλίτης να βγει δημόσια και να καταθέσει ότι ξέρει για το θέμα. Αν ξέρει κι αν έχει στοιχεία… Η περίοδος που διανυουμε είναι άκρως επικίνδυνη για να αφήνουμε σενάρια και πληροφορίες να σέρνονται εντός και εκτός Βουλής. Οι πολιτικοί έχουν την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη.

Είναι ώρα λοιπόν ο κ.Μπεγλίτης να μιλήσει με στοιχεία και αποδείξεις. Που ,ποιοι και πως προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα στην Ελλάδα του 2011-2012. 


Αντίδραση Παναγιωτόπουλου για το...πραξικόπημα: "Εκτός πραγματικότητας" τα όσα γράφονται

Η επιλογή κάποιων να επαναφέρουν το σενάριο κινδύνου εκδήλωσης πραξικοπήματος τη περίοδο διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και επί υπουργίας Πάνου Μπεγλίτη, φαίνεται ότι θα προκαλέσει και ενδοκυβερνητικές τριβές, αφού είναι σαφές ότι οι σχετικές πληροφορίες προέρχονται από κύκλους του ΠΑΣΟΚ .

Ο ΥΕΘΑ αντέδρασε άμεσα και έντονα στο δημοσίευμα περί πραξικοπήματος:

« Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι προσηλωμένες στο καθήκον που τους έχει τάξει το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο Ελληνικός Λαός: να διασφαλίζουν και να κατοχυρώνουν την Εθνική Ανεξαρτησία, την Κυριαρχία και την Εθνική Ακεραιότητα της χώρας.

Όλα τα άλλα είναι εκτός πραγματικότητας…»


onalert.gr