Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΠΑΤΡΑ: Άνοιξαν οι ουρανοί, βρέχει καταρρακτωδώς – Βούλωσαν φρεάτια στην Κάτω Αχαΐα, κλήσεις στην Πυροσβεστική

Βρέχει καταρρακτωδώς από τις 8:30 το απόγευμα στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές. Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων επιβεβαιώθηκαν και αποδεικνύεται στην πράξη ότι τελικά δεν… τρελάθηκαν εκείνοι αλλά ο καιρός.
Από την έντονη βροχόπτωση, όπως πληροφορείται το thebest.gr, έχουν βουλώσει τα φρεάτια στην Κάτω Αχαΐα, δρόμοι έχουν πλημμυρήσει και οι απεγνωσμένοι κάτοικοι καλούν την… Πυροσβεστική για να τα ξεβουλώσει.
Η Πάτρα θυμίζει... έρημο τοπίο αφού ελάχιστοί είναι οι διαβάτες και τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.
Τα έκανε "μούσκεμα" σήμερα ο καιρός στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές. Όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι έβρεξε τόσο στα ορεινά όσο και σε αρκετές παραθαλάσσιες περιοχές κυρίως προς τα δυτικά του νομού.
Μάλιστα η κακοκαιρία χάλασε το μπάνιο πολλών Πατρινών οι οποίοι αψήφισαν τα σύννεφα και βρέθηκαν στις παραλίες με αποτέλεσμα να βρεθούν προς δυσάρεστων εκπλήξεων.
Όπως πληροφορείται το thebest.gr το μπουρίνι ήταν αρκετά έντονο προς το Λαμπίρι κι έτσι αρκετοί λουόμενοι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν την παραλία κακήν κακώς για να αποφύγουν τα χειρότερα.
Και τα μπουμπουνητά που ακούγονται ιδιαίτερα έντονα μας προετοιμάζουν για τη συνέχεια του απογεύματος η οποία πιθανόν να είναι βροχερή.
Άλλωστε οι μετεωρολόγοι έχουν ενημερώσει απο τις προηγούμενες ημέρες οτι ο καιρός θα αλλάξει και πως τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο στη Δυτική Ελλάδα και ο Ιόνιο θα είναι βροχερό.