Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Δημοτικός Κινηματογράφος "Το διάλειμμα" στο Δερβένι - Πρόγραμμα Ταινιών 12/8 - 18/8

Το πρόγραμμα των κινηματογραφικών ταινιών στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο "Το Διάλειμμα" στο Δερβένι.
Εβδομάδα από 12/8 – 18/8/2012
Ώρα έναρξης : 10:00 μ.μ.
12/8 – 18/8/2012, Ώρα έναρξης: 10:00 μ.μ.
Κυριακή 12 - Δευτέρα 13/8
Οι Απόγονοι”
(Κωμωδία, Δράμα)

Σκηνοθεσία : Αλεξάντερ Πέιν
Πρωταγωνιστούν : Τζορτζ Κλούνι, Τζούντι Γκριρ, Σέιλιν Γούντλι, Μπο Μπρίτζες, Ρόμπερτ Φόρστερ

Ο Ματ Κίνγκ μετά το ατύχημα της γυναίκας του και τον επικείμενο θάνατο της, αναγκάζεται για πρώτη φορά να κατανοήσει την ουσία και τη συμπεριφορά των δυο του κοριτσιών. Αντικρίζει λοιπόν ένα θέαμα τόσο δύσκολο και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει καταστάσεις και προβλήματα που όσο ζούσε η γυναίκα του τα είχε αμελήσει λόγω της απασχόλησης με τη δουλειά του. Οι νέες συνθήκες και έννοιες όπως αγάπη, φροντίδα, ευθύνη μπαίνουν για τα καλά στην ζωή του. Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται η μυστική σχέση της γυναίκας του. Έτσι έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τα παιδιά του και τα προσωπικά του συναισθήματα. Αρχίζει λοιπόν μια «ντετεκτιβική» αναζήτηση για την αποκάλυψη του εραστή της.

Τρίτη 14/8
Οι περιπέτειες του Τεν Τεν- Το μυστικό του μονόκερου”
(Κινούμενα σχέδια, Περιπέτεια)
Σκηνοθεσία : Στίβεν Σπίλμπεργκ Με τις φωνές των : Σάιμον Πεγκ, Ντάνιελ Κρεγκ, Τζέιμι Μπελ
Ο Τεν-τέν, ένας ριψοκίνδυνος νεαρός δημοσιογράφος που διψά για περιπέτεια, θα βρεθεί στο στόχαστρο του μυστηριώδους, αποφασισμένου για όλα, συλλέκτη Ιβάν Ιβάνοβιτς Σακχαρίν, όταν από καθαρή σύμπτωση θα πέσει στα χέρια του μια ρέπλικα του «Μονόκερου», ενός φημισμένου ιστιοφόρου του 17ου αιώνα. Εν αγνοία του Τεν-τέν, στα σπλάχνα της κρύβεται μια περγαμηνή, που αποτελεί το πρώτο από τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη του ανεκτίμητου θησαυρού του Κόκκινου Ράκαμ, ενός θρυλικού κουρσάρου που σκορπούσε τον τρόμο στην εποχή του. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο διαβολικός Σακχαρίν, ο οποίος θα επιχειρήσει να βγάλει από τη μέση τον Τεντέν, γεγονός που θα οδηγήσει τον τελευταίο σε μια ανεπανάληπτη όσο και ριψοκίνδυνη περιπλάνηση στα πέρατα του κόσμου, με μοναδική συντροφιά του τον θαλασσοδαρμένο φίλο του Καπετάνιο Χάντοκ και τον πιστό του σκύλο Μιλού, ένα πανέξυπνο λευκό φοξ τεριέ...

Τετάρτη 15 - Πέμπτη 16/8
Δικός σου για πάντα”
(Αισθηματική)
Σκηνοθεσία : Σκοτ Χικς
Πρωταγωνιστούν : Ζακ Έφρον, Τέιλορ Σίλινγκ, Μπλάιθ Ντάνερ, Ράιλι Τόμας Στιούαρτ, Τζέι Ρ. Φέργκιουσον, Άνταμ Λεφέβρ
Ο αμερικανός λοχίας Λόγκαν Τάιμπολτ επιστρέφει από την τρίτη θητεία του στο Ιράκ, έχοντας στα χέρια του το αντικείμενο στο οποίο χρωστά τη ζωή του -τη φωτογραφία μιας γυναίκας που βρήκε και που δεν γνωρίζει ποια είναι. Ανακαλύπτει το όνομά της (Μπεθ), βρίσκει το μέρος που ζει, εμφανίζεται στην πόρτα της, και καταλήγει να δουλεύει στην οικογενειακή της επιχείρηση... Παρά την αρχική δυσπιστία της και τις επιπλοκές στη ζωή της, ένα ειδύλλιο αναπτύσσεται μεταξύ τους, δίνοντας ελπίδα στον Λόγκαν ότι η Μπεθ θα μπορούσε να αποτελέσει στη ζωή του, κάτι πολύ περισσότερο από το γούρι του.
Η ταινία ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκολας Σπαρκς.

Παρασκευή 17 – Σάββατο 18/8

“The Amazing Sprider-man” (Περιπέτεια, επιστημονική φαντασία)
Σκηνοθεσία : Μαρκ Γουέμπ
Πρωταγωνιστούν : Άντριου Γκάρφιλντ, Ντένις Λίρι, Ιρφάν Χαν, Άνι Πάρις, Κάμπελ Σκοτ, Έμα Στόουν, Μάρτιν Σιν, Ρις Άιφανς
Το “The Amazing Spider-Man” μας διηγείται την ιστορία του Peter Parker , ενός καθόλου δημοφιλούς έφηβου που μεγαλώνει με το θείο και τη θεία του, καθώς οι γονείς του τον εγκατέλειψαν σε μικρή ηλικία. Ο Peter, όπως συνηθίζουν οι έφηβοι, είναι μπλεγμένος σε υπαρξιακές αναζητήσεις. Εντωμεταξύ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και με τα μυστήρια του έρωτα, που έχει βρει στο πρόσωπο της Gwen Stacy. Κάποια στιγμή ο Peter ανακαλύπτει μια μυστηριώδη βαλίτσα που ανήκε στον πατέρα του και ξεκινά μια αναζήτηση για να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη με την εξαφάνιση των γονιών του. H περιπέτεια αυτή θα τον οδηγήσει στο εργαστήριο του Dr.Curt Connors, του παλιού συναδέλφου του πατέρα του. Και όσο ο Spider-Man έρχεται αντιμέτωπος με το alter-ego του Dr. Connors, τον απειλητικό Lizard, ο Peter θα πάρει την μοιραία απόφαση να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να καθορίσει την μοίρα του ως ήρωας.
ΠΡΟΣΕΧΩΣ
: ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ,
ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ, ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ, ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ.