Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Χρίστου Δήμα-Γιώργ​ου Δέδε με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρ​ου

Ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Θέοδωρο Παπαθεοδώρου, με θέμα συζήτησης το μέλλον του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Ο κ. Παπαθεοδώρου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τα θέματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ειδικά την Σχολή Κοινωνικών Επιστημών με έδρα την Κόρινθο. Υπογράμμισε πως τα δύο τμήματα της Κορίνθου λειτουργούν πολύ καλά, διέψευσε δημοσίευματα που έκαναν λόγο για πιθανή συγχώνευση τους και ανέπτυξε τις απόψεις του για την ακόμη καλύτερη λειτουργία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Χρίστος Δήμας δήλωσε τα εξής: «Είχαμε μία πολύ χρήσιμη συνάντηση με τον κ. Δέδε και τον κ. Παπαθεοδώρου. Ο κ. Υφυπουργός μας διευκρίνισε πως το Πανεπιστήμιο στην Κόρινθο υπό ορισμένες συνθήκες έχει την δυνατότητα να ισχυροποιήθει ακόμη περισσότερο. Ελπίζω πως οι Βουλευτές, η τοπική αυτοδιοίκηση και οι τοπικοί φορείς θα μπορέσουμε να κινηθούμε συντεταγμένα και αποφασιστικά προς αυτή την κατεύθυνση.»