Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

“ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕ” Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΑΘΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ

cf80cebdceb5cf85cebcceb1cf84ceb9cebacebfcf83 cebccf80cebfcf85cebacebfcf85cf81ceb1cf83 ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΑΘΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ

Κάπου θα ξέσπαγε αυτή η σκληρή κόντρα ανάμεσα στον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα και τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό.

Είχαν προηγηθεί πολλές λεκτικές αψιμαχίες το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους δύο πολιτικούς άνδρες.

Και για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος .. ο δήμαρχος Κορινθίων είχε προκαλέσει ακόμα και την ανδρισμό και την γενναιότητα του Βουλευτή.

Τον είχε αποκαλέσει επανειλημμένα δειλό και ότι φοβάται να κυκλοφορήσει μόνος του και κυκλοφορεί πάντα με μπράβους Χρυσαυγίτες.

Στα πρόσφατα θερμά επεισόδια του εορτασμού της επετείου της μάχης των Δερβενακίων ,εκεί που το “άγημα” της Χρυσής Αυγής φώναξε το σύνθημα “αλήτες , προδότες πολιτικοί ”την στιγμή που κατέθετε στεφάνι ο Βουλευτής της Ν.Δ Νίκος Ταγαράς και ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός και ενώ ο βουλευτής δεν απάντησε στα συνθήματα , ο δήμαρχος Κορινθίων πήρε το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στα μέλη της Χ.Α και τον Βουλευτή τους τους είπε:

Ο φασισμός; δεν θα περάσει. Είστε φοβισμένα ανθρωπάκια με έναν δειλό Βουλευτή!”

Σήμερα Σάββατο απόγευμα συναντήθηκαν τυχαία οι δύο άντρες στην φωτιά που είχε ξεσπάσει στη θέση “Πάτημα Εξαμιλίων”.

Αυτόπτες μάρτυρες μας ενημέρωσαν ότι Βουλευτής και Δήμαρχος αντάλλαξαν πρώτα κάποιες φιλοφρονήσεις με αιχμηρότερες αυτές του δημάρχου Κορινθίων.

Κάποια στιγμή τα πράγματα αγρίεψαν και οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια.

Τότε ο βουλευτής με μιά κίνηση που θα την ζήλευε και πρωταθλητής της; Ελληνορωμαϊκής πάλης άρπαξε τον δήμαρχο από την μέση και αφού τον στριφογύρισες στον αέρα τον πέταξε κάτω στο έδαφος. Εκεί πέσανε και οι σχετικές… ψιλές!

Όλη η σκηνή εξελίχθη μπροστά στα μάτια πάρα πολλών ατόμων που βρίσκονταν στο χώρο της φωτιάς ανάμεσά τους και αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Υπήρχαν και καμιά δεκαριά μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά ο βουλευτής Μπούκουρας τους ζήτησε να μην εμπλακεί κανείς στο επεισόδιο γιατί ήθελε να ξεκαθαρίσει σε προσωπικό επίπεδο τους λογαριασμούς του με τον Αλέκο Πνευματικό.

Τόσο ο Βουλευτής όσο και ο δήμαρχος προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου και κατέθεσαν ο έναν εναντίον του άλλου μηνύσεις. Όπως φαίνεται στα δικαστήρια θα παιχθεί ο δεύτερος γύρος της αντιπαράθεσης. Εκτός κι αν μέχρι να γίνουν οι δίκες, μεσολαβήσουν -πολύ πιθανό- και άλλοι πολλοί γύροι!

sfedona.gr