Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΜΠΑΡΑΖ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ




ΘΕΩΝΑΣ- ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη προαναγγέλλει ο υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα Γιάννης Θεωνάς, όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα.
Ο κ. Θεωνάς δηλώνει απερίφραστα: «Είπαμε παύση πληρωμών, μονομερής διαγραφή του χρέους ανεξάρτητα αν θα μείνουμε ή θα φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και αν είσαι αριστερή κυβέρνηση φεύγεις κιόλας».


ΛΑΜΠΡΟΥ – ΒΟΥΤΣΗΣ SKAI


Άλλα δυο (μέχρι στιγμής…) στελέχη του Σύριζα αποκαλύπτουν το plan B του Αλέξη Τσίπρα το οποίο κρατάει κρυφό «για να μην το μάθουν οι αντίπαλοι του». Ποιο είναι; Η έξοδος από το ευρώ, σύμφωνα με τα λεγόμενα των κ. Λάμπρου και Βούτση.
Ο Πάνος Λάμπρου σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του SKAI ξεκαθαρίζει: «Η χώρα δεν θα μείνει πάση θυσία στο Ευρώ. Δεν θα θέσουμε το πρόγραμμα μας προς έγκριση από την Τρόικα».

Στον ίδιο σταθμό (εκπομπή ΣΚΑΙ Life) ο Νίκος Βούτσης δηλώνει: “Δεν είναι μόνο του το νόμισμα το σημείο με βάση το οποίο μπορεί να πει κανείς ότι δεν με ενδιαφέρει να γίνει ανθρωπιστική καταστροφή στο λαό μου για να κρατήσω ένα νόμισμα. Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στην ευρωζώνη σε μια Ευρώπη που αλλάζει.”

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Ελληνιάδης. «Δεν θα πληρώσουμε μέρος τους χρέους».


ΝΕΤ, 14.06 Στ. Ελληνιάδης ΝΕΤ:
          «Ένα μέρος του χρέους δεν θα το πληρώσουμε, γιατί είναι επαχθές, γι' αυτό χρειάζεται να επανεκτιμηθεί το χρέος».


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Βίντεο και δημοσιεύματα με απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για: Ελληνοτουρκικά, Μακεδονικό, Ίμια, εξοπλιστικά προγράμματα, ΑΟΖ.