Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Προαγωγή για Πρετεντέρη;

Η σχετική φημολογία “σέρνεται” από χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία, και έχει ήδη βρει στέγη σε αρκετές mediaκες στήλες εφημερίδων, καθώς φυσικά και στο διαδίκτυο. Το Mega  φέρεται να βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές διοικητικές εξελίξεις, αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έχει υποβάλλει ή σκέφτεται να υποβάλλει την παραίτησή του.
Η σχετική φημολογία αναφέρει ως λόγο παραίτησης του Χρήστου Παναγιωτόπουλου το αρνητικό κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί στο Μεγάλο Κανάλι μετά τις επί της ουσίας απολύσεις 24 δημοσιογράφων, που απέρριψαν την πρόταση της διοίκησης να υπογράψουν νέες συμβάσεις εργασίας, με δυσμενείς όρους.
Στο site το οποίο διατηρεί, το aixmi.gr, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος είχε υπογράψει άρθρο την επομένη των αποχωρήσεων, ευχαριστώντας και αποχαιρετώντας τους δημοσιογράφους που έφυγαν από το Mega, και με τους οποίους είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών. Στα δικά του στιβαρά χέρια άλλωστε, το Mega κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, και να αναγνωρίζεται για την εγκυρότητα της ειδησεογραφίας του.
Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι στην περίπτωση που τεθεί θέμα παραίτησης του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης.

statesmen.gr