Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αριστερο-Ταλιμπάν και Δεξιο-Ταλιμπάν της (β)ρωμιοσύνης -

Πραγματικά, προχθές το πρωί η (β)ρωμιοσύνη πετάχτηκε ξανά. Νάτη, νάτη, νάτη πετιέται...

Μνήμες μεσοπολέμου και «εμφυλίου» ξύπνησαν σε προχθεσινή πρωινή εκπομπή. Τηλεοπτικές ύβρεις, νερά στα πρόσωπα, χτυπήματα με εφημερίδες και χαστούκια, όλα αυτά προεκλογικά για τις εκλογές παρωδία, που αναμένονται στις 17 Ιουνίου. Για άλλη μια φορά το επίπεδο έπεσε κάτω τού μηδενός. Οι βρυκόλακες βγήκαν ξανά από τα μνήματα και οι σκελετοί από τα ντουλάπια.

Μιλάμε για εκπροσώπους δύο κομμάτων, που αιματοκύλισαν τη χώρα αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ήρθαν στα χέρια. Δύο κόμματα, που θα έπρεπε να βρίσκονται εκτός νόμου και εκτός κ(υ)νοβουλίου (πάντα το κυ με ύψιλον...). ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή... Όπως ακριβώς έγινε στη Γερμανία, όταν το ναζιστικό και το κομμουνιστικό κόμμα τής Γερμανίας βγήκαν εκτός νόμου με απόφαση, που ισχύει μέχρι και σήμερα. Αυτά όμως, γίνονται σε πολιτισμένες χώρες κι όχι στην αφροανατολίτικη μπανανία, που ζούμε...

Στην αφροανατολίτικη μπανανία τής (β)ρωμιοσύνης ο «εμφύλιος» πόλεμος είναι και πάλι προ των πυλών. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες τής Χρυσής Αυγής εναντίον των απολιθωμένων κομμουνιστών. Τα χαστούκια, τα νερά και οι φραστικές επιθέσεις δεν έγιναν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά σε κομματικό.
Στις φωτογραφίες, οι ταλιμπάν αριστερορωμιοί μαρξιστές και οι ταλιμπάν νεοναζί φασιστορωμιοί χρυσαυγίτες, έτοιμοι να αλληλοσκοτωθούν και να σκοτώσουν όποιον άλλον διαφωνεί μαζί τους.
Όταν σε μια χώρα σαν τη Ρωμιοσύνη οι αλλαγές τού πολιτικού σκηνικού βασίζονται στο κόμμα τής Χρυσής Αυγής , την παλιγγενεσία των βρυκολάκων, και στα κόμματα τής μεταπολίτευσης, καταλαβαίνει κάποιος, ότι το μέλλον της είναι ζοφερό.

Το ΚΚΕ, ένα κόμμα, που ακόμα υποστηρίζει τους μεγάλους κόκκινους δικτάτορες τού φρικιαστικού παρελθόντος τής Σοβιετικής Ένωσης, Λένιν και Στάλιν και η Χρυσή Αυγή, κόμμα θιασώτης των ναζιστών εγκληματιών τού Χίτλερ και τού Μουσολίνι... Οι κόκκινοι δικτάτορες βαρύνονται με γενοκτονίες τουλάχιστον 50 εκ. ανθρώπων(!) και οι μαύροι ναζιστές με εγκλήματα και γενοκτονίες κατά τής ανθρωπότητας.

Οι μεν μισούνε θανάσιμα τους δε, αφού θέλουνε ακόμη τα πρωτεία, για το ποιος θα σκοτώνει. Ανάμεσά τους υποβόσκουν δύο βαρειά άρρωστες ιδεολογίες: Η σχιζοφρενική φασιστική πατρίδα-θρησκεία (χριστιανισμός ή δωδεκαθεισμός)-οικογένεια και η μηδενιστική-ταλιμπανίστικη κομμουνιστική τού παπούλη Λένιν και τού πατερούλη Στάλιν, όπου όλα ανάγονται στους εργαζόμενους...

Τι να πρωτοπούμε γι΄αυτούς; Νεοναζί, έλληνες, άρειοι, γένος, θρησκεία, πατρίδα, αίμα, είναι μερικές λέξεις σλόγκαν, που χαρακτηρίζουν τούς ρωμιούς αυτούς ταλιμπάν τής Ευρώπης.

Οι κατσαπλιάδες, απόγονοι βλάχων, μαυριτανών, σλάβων, αρβανιτών, σαρακατσαναίων, τούρκων και λοιπών βαλκανικών και όχι μόνον συνοθυλευμάτων λαών, φαντασιώνονται, φανατίζονται, απειλούν κι επιτίθενται σ΄όποιον τολμήσει και αμφισβητήσει το νεοελληνικοναζιστικό παραμύθι τους.

Ως συμπέρασμα, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι τα δύο αυτά κόμματα είναι οι σημερινοί εκπρόσωποι των ταλιμπάν τής (β)ρωμιοσύνης, αφού οι ιδεολογίες τους και οι μεθοδολογίες τους παραπέμπουν σε «ιερές» πρακτικές με εγκλήματα, εκκαθαρίσεις και γενοκτονίες.

Το δόγμα των ταλιμπάν είναι πατρίδα-θρησκεία-καταγωγή, ακριβώς όμοιο με το δόγμα τής Χρυσής Αυγής, που πρεσβεύει πάλι το πατρίδα-θρησκεία-καταγωγή και πανομοιότυπο με το κομμουνιστικό δόγμα, που πρεσβεύει κι αυτό με τη σειρά του το πατρίδα (Ρωσία), θρησκεία (το κόμμα), καταγωγή (όλοι κουμμουνιστές). Όποιος δεν είναι όμοιός τους πεθαίνει...

Οι κομμουνιστές απόγονοι τού σταλινισμού και τού μαοϊσμού, πολιτεύονται απολιθωμένοι μέσα στη γυάλα τού παλαιοκομμουνισμού χωρίς να έχουν καμμία επαφή με την πραγματικότητα, ταλιμπάν κι αυτοί τής κόκκινης αποτυχημένης δικτατορίας.

Αυτά τα τραγελαφικά συμβαίνουν σήμερα στην αφροανατολίτικη μπανανία με το όνομα Ελλάς. Φυσικά, δεν θα περιμέναμε κάτι καλύτερο, άλλωστε το πολιτικό προφίλ μιάς χώρας δείχνει και το επίπεδο των κατοίκων της... .

Πηγή:  RAMNOUSIA