Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Λαγκάρντ απαντά στους Έλληνες μέσω fb



Τόσο μεγάλη φαίνεται πώς είναι η πίεση που δέχθηκε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από τους οργισμένους Έλληνες...
οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους στο προφίλ της ώστε η Κριστίν Λαγκάρντ αναγκάστηκε να προβεί σε ανακοινώσεις! Η δήλωσή της έχει ως εξής:

As I have said many times before, I am very sympathetic to the Greek people and the challenges they are facing. That's why the IMF is supporting Greece in its endeavor to overcome the current crisis and return to the path of economic growth, jobs and stability. An important part of this effort is that everyone should carry their fair share of the burden, especially the most privileged and especially in terms of paying their taxes. That is the point I was emphasizing when I spoke to the Guardian newspaper as part of a broader interview some time ago.

Μετάφραση:

Όπως έχω πει και στο παρελθόν, συμπονώ τον ελληνικό λαό για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στηρίζει την Ελλάδα στην προσπάθεια να ξεπεράσει την παρούσα κρίση και να επανέλθει στο μονοπάτι της οικονομικής ανάπτυξης, της εργασίας και της σταθερότητας.

Ένα πολύ σημαντικό μέρος της προσπάθειας που ο καθένας θα έπρεπε να σηκώσει, είναι η δίκαιη κατανομή των βαρών, ιδιαιτέρως από τους προνομιούχους και ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην πληρωμή των φόρων. Σε αυτό το σημείο έδωσα έμφαση όταν μίλησα στη Guardian ως μέρος μιας ευρύτερης συνέντευξης που παραχώρησα πριν λίγο καιρό.

Εάν θέλετε να της απαντήσετε, μπείτε  εδώ

http://se-blepo.blogspot.com/2012/05/fb.html