Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ομιλία Πάνου Μπεγλίτη, υποψ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κορινθίας στο Κίάτο


Τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου και ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Πάνος Μπεγλίτης εξακολουθεί να πραγματοποιεί πολυπληθείς συγκεντρώσεις και στα μεγάλα αστικά κέντρα του Νομού.
Σε μια εποχή που οι πολίτες διστάζουν να συμμετάσχουν σε πολιτικές ομιλίες και οι υποψήφιοι βουλευτές να απευθυνθούν στον κόσμο, ο κ. Μπεγλίτης τόλμησε από την αρχή της πολιτικής του εκστρατείας να ανοίξει έναν ειλικρινή πολιτικό διάλογο μαζί τους, εξηγώντας τα μεγάλα «γιατί» της διετούς διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και απαντώντας στα ερωτήματα τους.
Λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής, τα διλλήματα περισσεύουν, μπροστά στην επιτακτική ανάγκη της συνέχισης της ομαλής διακυβέρνησης της χώρας.
Η επίσημη ημέρα των εκλογών είναι εκείνη που θα καθορίσει την πολιτική σταθερότητα στην χώρα σε μια κρίσιμη συγκυρία.
Απευθυνόμενος στους πολίτες της Σικυώνος, ο κ. Μπεγλίτης τους κάλεσε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την 6η Μάη και να αναδείξουν την Δημοκρατική Παράταξη ως κυρίαρχη πολιτική δύναμη και ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων.
«Αποτρέψτε τις δημοσκοπήσεις που λένε όχι στην εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ για την Κορινθία. Πρέπει να αναδείξουμε το ΠΑΣΟΚ ως κυρίαρχη προοδευτική πολιτική δύναμη για να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού.», τόνισε ο Πάνος Μπεγλίτης.