Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πάτρα: Κοντά στον εντοπισμό των δολοφόνων του Αθ. Λαζανά οι αρχές - Τι προέκυψε απο τις προσαγωγές των τελευταίων ωρών στην ασφάλεια

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 29χρονου Αθανάσιου Λαζανά βρίσκεται η αστυνομία, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες  πληροφορίες ένας εκ των υπόπτων αλλοδαπών που προσήχθησαν υπέπεσε σε αντιφάσεις και εκτιμάται ότι είναι ένας εκ των δραστών. Στην ασφάλεια έχουν προσαχθεί από χθες δεκάδες άτομα και ανακρίνονται.
Σοκαρισμένοι ειναι οι κάτοικοι στην Παραλία Πατρών μετά την άγρια δολοφονία του 29χρονου Αθ. Λαζανά από αλλοδαπούς όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου  συνεπλάκη  με αλλοδαπούς στα Κρύα Ιτεών, στην οδό Σουνίου, πίσω από τις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής -Πατραϊκής. Ο άτυχος άνδρας υπέστη απανωτά χτυπήματα  με μαχαίρι στην θωρακική χώρα και τα πλευρά, και εξέπνευσε  λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο.

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή του ο 29χρονος Αθ. Λαζανάς από τις Ιτιές που τα ξημερώματα συνεπλάκη-σύμφωνα με την Αστυνομία- με αλλοδαπούς στην περιοχή της Παραλίας.
Ο άτυχος άνδρας φέρεται να δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να εκπνεύσει λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο.
Αξιωματικοί της Ασφάλειας αναζητούν τους τρεις αλλοδαπούς που φέρονται ως δράστες της επίθεσης σε βάρος του, τα κίνητρα της οποίας ωστόσο δεν αποδίδονται σε ληστεία
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός πριν την άγρια δολοφονία του με μαχαιριές, βρισκόταν σε ένα μπαρ της περιοχής, όταν χτύπησε το τηλέφωνό του και βγήκε έξω.
Ακολούθησε η συμπλοκή και  οι μαχαιριές από τους τρεις αλλοδαπούς.
Οι φίλοι του που τον αναζήτησαν, τον βρήκαν αναίσθητο  στις γραμμές του τρένου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δε μπόρεσαν να  τον κρατήσουν στη ζωή.
Λίγο πριν ξεψυχήσει φέρεται να είπε πως τον σκότωσαν Αλβανοί.
Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση με προσοχή αν και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν υπήρχαν σοβαροί λόγοι που να δικαιολογούν τόσο μένος και έχει αποκλειστεί το σενάρι της ληστείας. Οι λόγοι της δολοφονίας είναι μάλλον προσωπικοί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ζήτημα ωρών η σύλληψη των δραστων καθλως η αστυνομία βρίσκεται από χθες στα ίχνη τους.

thebest.gr