Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Επιτροπή Εκσυγχρονισμού για την αναγέννηση της νέας "Μπάρτσα"

Νέα ήθη και έθιμα στην Κόρινθο. Μάλιστα η διοίκηση του "Μπάρτσας" εξέδωσε ανακοίνωση όπου κάνει γνωστές τις προθέσεις της στους φίλους της ομάδας, πως στόχος της η σύσταση 12μελούς «Επιτροπής Εκσυγχρονισμού» με σκοπό το σχεδιασμό και την αναγέννηση του συλλόγου μιας νέας Κορίνθου βασισμένη σε υγιείς βάσεις.. 
Η διοικηση της ομαδας του Ισθμού ανακοινωνει οτι στο πλαισιο της αναγεννησης του συλλογου, ανοιγει γραμμη μεταξυ των παικτων, του προπονητικου τημ και των φιλαθλων. Συγκεκριμενα, τη Δευτερα 12 Δεκεμβριου θα διατεθουν στο κοινο συγκεκριμενες διευθυνσεις email για ολους τους παικτες, προπονητες και managers της νεας Κορινθου. Ολα τα μηνυματα με δεοντολογικα πρεπον περιεχομενο θα προωθουνται στα μελη της ομαδας μας.
Ανακοινώνεται η δημιουργία 12 μελούς «Επιτροπής Εκσυγχρονισμού» για τη Νέα Κόρινθο. Σκοπός της Επιτροπής, που θα απαρτίζεται από αξιόλογα στελέχη του κοινωνικού και επαγγελματικού χώρου από Ελλάδα, Ευρώπη και υπόλοιπο κόσμο, θα είναι να υλοποιήσει το όραμα όλων μας σχεδιάζοντας το πλάνο ανάπτυξης και αναγέννησης της ομάδας για την επόμενη δεκαετία. Η Επιτροπή θα δημιουργήσει το σχέδιο και θα θέσει τις βάσεις για την πετυχημένη πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια, με απώτερο στόχο την καθιέρωσή της ως ομάδα-πρότυπο στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο.
Ως Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο Χρήστος Γεωργιάδης, Έλληνας Δικηγόρος στις Βρυξέλλες, με γνώση της ελληνικής και ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Ελπιζουμε να γινει αυτο μια αρχη για της δημιουργια μιας μοναδικης κοινωνικης και αθλητικης οικογενειας. Ας ευχηθούμε όσοι αγαπούμε την Κόρινθο καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο της Επιτροπής!