Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Με τον καλύτερο τρόπο τιμά η ΠΑΣΟΚάρα την επέτειο του Πολυτεχνείου: Καμαρώνουν που πήρε τηλέφωνο ο Ομπάμα και ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!



Αναρτήθηκε από την olympiada

Βγήκε λοιπόν επίσημη ανακοίνωση από το Μαξίμου, σύμφωνα με την οποία ο Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών τηλεφώνησε* με δική του πρωτοβουλία στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για να τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ και να του ζητήσει να κρατήσουν επαφή!
Πέραν του κωμικού του πράγματος, θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να μας εξηγήσει ποιά υπηρεσία προσέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου στις Ηνωμένες Πολιτείες; Δεν είναι άλλωστε συνηθισμένο ένας πρόεδρος των ΗΠΑ να ευχαριστεί προσωπικά πρωθυπουργό άλλης χώρας. Συνέβει λίγες φορές στην παγκόσμια ιστορία σε προσωπικότητες όπως…
Ο Πινοσέτ
Ο Μένεμ
Ο Μουσάραφ
Ο Γιέλτσιν
Λοιποί αχυράνθρωποι σε μπανανίες που καταλήστευσαν τους Εθνικούς πόρους της χώρας προς όφελος των ΗΠΑ.
Σήμερα λοιπόν, στην επέτειο του Πολυτεχνείου, το ΠΑΣΟΚ που τολμά να έχει στην κατοχή του την ματωμένη Ελληνική σημαία της τραγικής νύχτας, ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ για αυτό το τηλεφώνημα, χωρίς να εξηγεί ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
Και μετά αναρωτιόμαστε εάν ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Και βέβαια θα μείνει στο μεγαλύτερο τραβεστί κόμμα της ιστορίας! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ εκφράζει το σύστημα ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα – μπανανία, το κόμμα της ασέλγειας στην ιστορία, το κόμμα – βρυκόλακα που τράφηκε από το αίμα των παιδιών του Πολυτεχνείου…
Γιατί βάζουμε όλο το κόμμα στο ίδιο τσουβάλι;
Μα γιατί ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Ούτε λόγω της ημέρας! Άξιος ηγέτης λοιπόν, ασορτί με τους ψηφοφόρους και τα στελέχη. Τους Πρωτόπαπες συνδικαλισταράδες που ζητούσαν τετραπλασιασμό μισθών στο δημόσιο από τους Καραμανλήδες, μα όταν ήρθαν στην εξουσία, πετούν τον κόσμο στην κρεατομηχανή της εφεδρείας.
Οι μισοί ψηφοφόροι του μνημονίου στην βουλή ήταν άξια στελέχη των εκκολαπτήριων τεμπελχανάδων, καπηλευτών του δημοσίου πλούτου και υποδούλωσης των πολιτών, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και άλλα μαγαζιά με γελοία ακρωνύμια.
Για το σοβαρό του πράγματος:
1. Δεν έχει βγει ούτε η παραμικρή ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο για το θέμα.
2. Ποιές οι πιθανότητες ένας ηγέτης που πριν λίγο καιρό μαζί με τον Σαρκοζί αποκαλούσαν τον Παπανδρέου “Μ**κα, σχιζοφρενή, καταθλιπτικό, πολιτικό ερείπιο”, να πάρει τηλέφωνο και να τον συγχαρεί; Αφού την Μ***κία πολλοί αγάπησαν, τον Μ***κα κανέναν.
3. Να υποθέσουμε ότι τώρα ο Παπανδρέου θα πάει Αμερική; Αφού τον ευχαρίστησε ολόκληρη προεδράρα, δεν έχει λόγο να μην πάει … έτσι; Να υπενθυμίσουμε ότι η ασυλία του Γιώργου δεν ισχύει στις ΗΠΑ, αφού είναι Αμερικανός πολίτης.
olympia.gr