Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τα ματς δεν τελειώνουν στο 62’... O Ολυμπιακός από 2 - 0 ...με τον ΟΦΗ 2 - 2!

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ολυμπιακό, ο ΟΦΗ ανέτρεψε τα προγνωστικά στο «Καραϊσκάκη» και ισοφάρισε στο τελικό 2-2, στο πλαίσιο της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ λίγκας. Το σκορ άνοιξε λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο όταν ο Τζιμπούρ. με κοντινή κεφαλιά ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό του Μακούν με τον Φετφατζίδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας μέσα σε αποθέωση το 1-0. Με την ψυχολογία ανεβασμένη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και αφού πρώτα έχασαν ευκαιρίες για να κάνουν το 2-0, το κατάφεραν στο 62' με δράστη τον Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός μετά τη σέντρα του Μανιάτη έκανε το σουτ, ο Κάρολ αρχικά έδιωξε και στην επαναφορά και πάλι ο ίδιος έκανε με νέο σουτ το 2-0, δείχνοντας πως ο αγώνας θα είχε τελειώσει. Και ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας είχε τελειώσει, μέσα σε τέσσερα λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο Ολυμπιακός... εξαφανίστηκε μετά το 2-0, ο ΟΦΗ δεν τα παράτησε και τον τιμώρησε με γκολ... δώρα του Κοστάντζο και της «ερυθρόλευκης» άμυνας (2-2)! Αρχικά κατάφερε να μειώσει με τον Μάντζιο στο 73'. Ο φορμαρισμένος επιθετικός που δεν σταματά να σκοράρει, πήρε την κεφαλιά από φάουλ του Λόπεθ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κοστάντζο. Και λέμε αρχικά, γιατί τέσσερα λεπτά αργότερα οι Κρητικοί... πάγωσαν το «Καραϊσκάκης». Ο Λόπεθ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μέλμπεργκ δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Γεωργίου πεσμένος στο έδαφος έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος, οι Κρητικοί διατήρησαν με άνεση το σκορ παίρνοντας σπουδαία ισοπαλία και στερώντας δύο σημαντικούς βαθμούς από τον Ολυμπιακό.
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ (70' Μοντέστο), Μακούν (79' Πάντελιτς), Αμπντούν (46' Ιμπαγάσα)
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς, Μπόντορ (76' Ρόβας), Γεωργίου, Σίσιτς (68' Καμπάνταης), Χ. Λόπεθ, Ζ. Λόπεθ (70' Βερόν)