Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Μεγάλη συγκίνηση στην κηδεία του Αντιπύραρχου Κώστα Καστρή - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο.


foto “E”
Κηδεύτηκε χθες το απόγευμα στα Ανώγεια του Δήμου Σπάρτης ο άτυχος 49χρονος αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Παν. Καστρής, διοικητής της Π.Υ. Γυθείου ο οποίος έχασε τη ζωή του προχθές κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Βαθύ Ανατολικής Μάνης.
«Έπεσε άδικα» ήταν αυτό που μονολογούσαν όσοι τον συνόδευσαν στο τελευταίο αντίο. «Δεν το χωράει ο νους μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν θα ξαναδώ τον Κώστα» ήταν τα λόγια ενός συνάδελφου του στο report24.gr
Τραγική φιγούρα η σύζυγος του αδικοχαμένου, Δήμητρα η οποία με πληροφορίες της Ε δεν θέλησε η κηδεία να γίνει δημοσία δαπάνη.Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε το μοιρολόι της Μανιάτισσας πρόεδρου του Συλλόγου “Αρχιστράτηγος Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης”, Μαρίας Αρβανίτη.
Το εξαίρετο θάρρος και η προσωπικότητά του έκαναν αγαπητό τον αντιπύραρχο Κ. Καστρή. Και η εκτίμηση προς το πρόσωπό του εκφράστηκε χθες με την παρουσία πλήθους κόσμου στην εξόδιο ακολουθία του, στον ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια.
Απλός κόσμος, πολιτικοί, συνάδελφοί του πυροσβέστες αλλά κι από τα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας, συνέρρευσαν για να τον αποχαιρετήσουν – ενώ χθες οι σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες σε όλα τις υπηρεσίες.
report24.gr