Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Φύλλο δεν κουνιέται στο στρατόπεδο της Κορίνθου, στασιμότητα σε όλα τα ζητήματα, αβέβαιο το μέλλον της - Καμία εξέλιξη...

Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον της Κορίνθου, καθώς ούτε την Παρασκευή σημειώθηκε κάποια εξέλιξη ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως το πιθανότερο είναι να μην συμβεί τίποτα απολύτως. Έτσι όλοι στην "Μπάρτσα" βρίσκονται εν αναμονή των όποιων εξελίξεων πρόκειται να υπάρξουν στο προσεχές διάστημα, σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι στον σύλλογο ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.Το μέλλον του συλλόγου  αβέβαιο. ..
Τον αντικαταστάτη του Νίκου Κουρμπανά στον πάγκο αναζητούν στον Ισθμό, με τη διοίκηση να κάνει κρούση στον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος δεσμεύεται με τη Ρόδο για έναν ακόμα χρόνο.
Η διοικητική αστάθεια που επικρατεί στα «ελάφια» κάνει αβέβαιη τη συνέχιση της συνεργασίας, με τον έμπειρο τεχνικό να είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος ζήτησε από τον Αιγιώτη τεχνικό να περιμένει την ομάδα για να ξεκαθαρίσουν όλα τα ζητήματα στο σύλλογο (υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες, διοικητικά).
Στο μεταξύ ο  49χρονος τεχνικός, Νίκος Κουρμπανάς, έχει συμφωνήσει σε όλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναιγιάλειου αν και κάτι επίσημο, ακόμα, δεν έχει υπάρξει. Απλά περιμένει τις εξελίξεις για να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα του Αιγίου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει εκτιμήσει και αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό. Μπορεί η ΕΠΟ να μην ανακοίνωσε τίποτα σχετικά με τις υποθέσεις που εκκρεμούν στην Football League 2, αλλά στον Παναιγιάλειο δεν ανησυχούν και θεωρούν πως δεν θα υπάρξουν κυρώσεις στην ομάδα. Άλλωστε έχουν γίνει οι ρυθμίσεις των χρεών στο ΙΚΑ και έτσι όλα έχουν... φτιάξει στην ομάδα.