Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Το «μήνυμα» του Π. Μπεγλίτη στον Π. Τατούλη!

Κατά την επίσκεψή του στην Κόρινθο ο Π. Μπεγλίτης ρωτήθηκε και για την «κόντρα» που έχει προκύψει στην Περιφέρεια μεταξύ των κκ. Τατούλη και Αποστολόπουλου.
Ως γνωστόν ο κ. Τατούλης παρομοίασε ως διορισμένο υπαλληλάκο του Τ. Αποστολόπουλο, φανερά εκνευρισμένος σε ότι έχει να κάνει με την επιστροφή για επανασύνταξη του  προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2011,  από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
Ο κ. Μπεγλίτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Αποστολόπουλος είναι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της Κυβέρνησης και έχει θεσμικό ρόλο. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ στο πλαίσιο της υλοποίησης του «Καλλικράτη». Μέσα από την συνεργασία λύνονται τα προβλήματα».
Ο κ. Μπεγλίτης είναι αλήθεια ότι έχει πολύ καλό πολιτικό λόγο και τα μηνύματα τα περνάει εύστοχα εκεί που πρέπει! Όταν ρωτήθηκε για την κόντρα Τατούλη- Αποστολόπουλου απάντησε κατά αυτό τον τρόπο! Το μήνυμα έχουμε την αίσθηση το πέρασε απόλυτα στον Π. Τατούλη όταν λέει ότι οφείλουμε όλοι να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τους θεσμικούς ρόλους! Ο κ. Μπεγλίτης πέρασε το μήνυμα στον Π. Τατούλη χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει τους τόνους, τουλάχιστον για την ώρα…

KORINTHIAN NEWS