Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ στα «Γαλάζια» ψηφοδέλτια - Οι επιλογές του Αντώνη Σαμαρά

Ο Σταύρος Δήμας στο Επικρατείας και ο γιός του Χρήστος παίρνει το « βάπτισμα του πυρός» στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.
Στη Β’ Αθηνών ο Γιάννης Μανώλης και ο « Ευρωστίνιος» Κώστας Μίχαλος

Στην τελική ευθεία για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων βρίσκεται η Ν.Δ. που έχει έτοιμο το βασικό κορμό των ψηφοδελτίων, προκειμένου να μην αιφνιδιαστεί στο ενδεχόμενο της πρόωρης κάλπης. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει λάβει τις τελικές αποφάσεις στο σύνολο των εκλογικών περιφερειών και έχει ανάψει το πράσινο φως σε νέα πρόσωπα, τα οποία σε συνδυασμό με την εμπειρία των εν ενεργεία βουλευτών θα αποτελέσουν ένα δυναμικό μίγμα για την μάχη της κάλπης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Τύπου της Κυριακής» ο Αντώνης Σαμαράς έχει καταλήξει να τοποθετήσει υποψήφιο σε εκλόγιμη θέση του επικρατείας τον τέως επίτροπο, αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρο Δήμα, ενώ στην Κορινθία, οι πληροφορίες, θέλουν να παίρνει το βάπτισμά ο γιός του, Χρήστος, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορίνθου Κώστας Γιώτης.
Στην υπόλοιπή Πελοπόννησο  θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους η πρώην βουλευτής Νατάσσα Ράγιου  και ο πολιτευτής Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος στην Αχαΐα, Ο Γραμματέας Π.Ε της Ν. Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζός ,  ο Δημήτρης Κωστόπουλος και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στην Αρκαδία, Ο Γιάννης Αδριανός και ο Δήμαρχος Ναυπλίου Τάκης Αναγνωσταράς στην Αργολίδα.
Έκπληξη έχουμε στην Ηλεία με την Διονυσία Αυγερινοπούλου, σημερινή βουλευτής στο επικρατείας,  που θα δοκιμάση την μάχη του σταυρού στην ιδιαιτέρα της  πατρίδα μαζί με τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Κώστα Τζαβάρα, τον δημοσιογράφο  Διαμαντή  Σειτανίδη , το γιατρό Χάρη  Λαμπρόπουλο  και τον Παναγιώτη  Αδρακτά .
Τέλος στην Μεσσηνία θα παραμείνει ο Αντώνης Σαμαράς όπου θα είναι υποψήφιοι μαζί με τον βουλευτή Κώστα Σαμπαζιώτη , το  νέο στέλεχος  της Ν. Δ Δημήτρη Πτωχο κα τον εν ενεργεία βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο. Στη Λακωνία για πρώτη φορά θα διεκδικήσουν  την ψήφων των συμπολιτών τους ο πρώην γενικός διευθυντής της Ν.Δ. Μενέλαος Δασκαλάκης και η πρώην βουλευτής επικρατείας Φεβρωνία Πατριανάκου
Στην Α’ Αθηνών θα δώσουν «μάχη» εκτός άλλων  ο Προκόπης Παυλόπουλος, η  ευροβουλευτής Μαριέτα Γιαννάκου και η Φωτεινή Πιπιλή.
Τέλος στη Β’ Αθηνών νέα πρόσωπα που θα δώσουν  την μάχη του σταυρού είναι ο ο γραμματέας συνδικαλιστικού τ. βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης και πιθανόν ο Ευρωστινιακής καταγωγής, πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κώστας Μίχαλος.