Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Dr. Evangelos Tziavos "Επιθυμώ τέλος να εκφράσω την πλήρη ευαρέσκεια μου, διότι ο κ. Δήμαρχος Ξυλοκάστρου, πολύ καθυστερημένα βέβαια, με άκουσε και απεφάσισε να επιβάλει εκών – άκων την νομιμότητα"




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
14.03.2011

Σε ερώτηση εκπροσώπων των τοπικών Μ.Μ.Ε., επιθυμώ να αναφέρω ότι με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθώ και εισπράττω τα μέχρι τώρα θετικά σχόλια πολιτών του Ξυλοκάστρου, και όχι μόνον, αναφορικά με το θέμα της ΕΠΙΒΟΛΗΣ  ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ, σε ένα από τα κατεξοχήν τμήματα ευθύνης της Δημοτικής Αρχής Ξυλοκάστρου όπως είναι το ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.

Εκφράζω επίσης την ικανοποίηση μου για τον θετικό σχολιασμό των τοπικών Μ.Μ.Ε, εκφραστών αλλά και διαμορφωτών της Κοινής Γνώμης, ενός μαγευτικού αλλά «πληγωμένου» τόπου από τα λάθη των απελθόντων και παρόντων τοπικών Αρχόντων του.

Επιθυμώ τέλος να εκφράσω την πλήρη ευαρέσκεια μου, διότι ο κ. Δήμαρχος Ξυλοκάστρου, πολύ καθυστερημένα βέβαια, με άκουσε και απεφάσισε να επιβάλει εκών – άκων την νομιμότητα.

Επέβαλε την νομιμότητα δια της κατεδαφίσεως μίας προσβλητικής για το περιβάλλον, απόλυτα παράνομης, ενοχλητικής για τον απλό πολίτη περιπατητή, αντιαισθητικής κατασκευής επί του Αιγιαλού του Ξυλοκάστρου, που ο ίδιος ανέχθηκε τόσα χρόνια σαν ιδιοκτήτης αλλά και σαν Δήμαρχος, και που όλοι βεβαίως έβλεπαν αλλά κανείς δεν ησχολείτο.

Μίας παράνομης απόλυτα κατασκευής, εντός της οποίας ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος αλλά και οι διάφοροι λοιποί Άρχοντες του Νομού και της Κεντρικής Κρατικής Εξουσίας απελάμβαναν τα γεύματα και τα δείπνα τους, στερώντας με αυτή την παράνομη επέκταση κατά 200 τ.μ. του εστιατορίου, δουλειά και χρήματα από τους φτωχούς μεροκαματιάρηδες εστιάτορες του Ξυλοκάστρου, που θα μπορούσαν και αυτοί αν δεν υπήρχε το παράνομο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ, να κερδίσουν κάποιο μέρος των χρημάτων αυτών.

Σήμερα ο κ. Δήμαρχος, όπως και προ τριετία με την βόμβα προπανίου στα έγκατα του ΠΕΥΚΙΑ, που του ΕΠΕΒΑΛΑ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, στριμωγμένος πλέον στην γωνία από τον κ. Εισαγγελέα, το ΥΠΕΧΩΔΕ, το Σ.Ε.Ε.Δ.Δ, το Υπουργείο Οικονομικών κλπ, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από αυτό που από το 2005 του είχα ξεκαθαρίσει. Να εφαρμόσει απόλυτα τον νόμο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που εφαίνοντο ότι έρχονται.  Δεν με άκουσε όμως ,απλά γέλασε.

Και τώρα μόλις αρχίζουν τα δύσκολα για τον κ. Κλαδούχο αφού οι συνεργάτες του προς τους οποίους εκχώρησε επιτυχώς αρμοδιότητες, ήδη καλούνται ως κατηγορούμενοι ενώπιον της Δικαιοσύνης ενώ εκείνος απλά σαν μάρτυρας, όλως παραδόξως, και έτσι διερωτώμαι τι θα προσπαθήσει να πει σε όλα αυτά τα Δικαστήρια για όλες αυτές τις παράνομες πράξεις, του Δήμου του.