Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Παράπονα Μαυρονάσιου για διαιτησία - Εχουμε αδικηθεί

Τα δικά του παράπονα για τη διαιτησία έκανε ο πρόεδρος της Κορίνθου Σωτήρης Μαυροανάσιος μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου. Ο κ. Μαυρονάσιος συγκεκριμένα:

"α) Έδωσε έμφαση στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος που τα θεώρησε 7 τελικούς και ζήτησε αφύπνιση από όλη την ποδοσφαιρική Κορινθία, να συμπαρασταθεί στην ομάδα, γεμίζοντας ασφυκτικά το γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου.

β) Έχουμε σοβαρό κίνητρο, την συμπαράσταση και την ηθική στήριξη σημαντικών ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.

2) Όσον αφορά τα διάφορα σενάρια που ακούγονται τελευταία με παρασκήνια και άλλα ο Πρόεδρος δήλωσε ξεκάθαρα ότι εμείς σαν Κόρινθος έχουμε αδικηθεί σε πολλά παιχνίδια (ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΡΟΔΟΣ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ) αλλά ζητάμε και θέλουμε να παίρνουμε μέσα στο γήπεδο αυτό που δικαιούμαστε.
3) Σχετικά με τα αναγραφόμενα περί μηδενισμού της ομάδας με την προσφυγή του Αντρέεφ, ήδη έχει  γίνει διακανονισμός για την εν λόγω οφειλή .

4) Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας στο παιχνίδι της Κυριακής διευκρινίζεται ότι η μη ισχύς των εισιτηρίων διαρκείας για ένα μόνο παιχνίδι είναι προαιρετική.

5) Ο ποδοσφαιριστής Δημητριάδης μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να αγωνιστή την Κυριακή.

6) Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής αναμένεται να εξαντληθούν. Προβλέπεται ρεκόρ εισιτηρίων για τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο του Συνοικισμού".