Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Νεκροί δύο αστυνομικοί που «γάζωσαν» με βολές κατά ριπάς αδίστακτοι κακοποιοί στο Ρέντη

Δύο νεαροί αστυνομικοί έπεσαν χθες το βράδυ νεκροί από τις σφαίρες αδίστακτων κακοποιών, που έστησαν ενέδρα εναντίον της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη.
Νεκροί είναι ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών, και ο Γεώργιος Σκυλογιάννης, 22 ετών, ενώ άλλοι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στην αιματηρή επίθεση νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής διέκοψε το ταξίδι του στην Τουρκία και επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστη περιοχή, την ώρα που ήταν ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα, ενώ κοντά στο σημείο στεγάζεται ένα σούπερ μάρκετ.
Εν αναμονή αποτελεσμάτων βαλλιστικής και αποτυπωμάτων
Φως θα ρίξουν στην υπόθεση τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο και η βαλλιστική εξέταση των όπλων, καθώς θα δείξουν αν πρόκειται για τρομοκράτες ή για κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου.
Επίσης εξετάζεται αν είναι οι ίδιοι κακοποιοί που τραυμάτισαν θανάσιμα με καλάσνικοφ και πιστόλι τον 45χρονο περιπτερά, στις 8 Φεβρουαρίου 2011, στα Άνω Λιόσια.
Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής συμπλοκής, οι οποίοι μέχρι στιγμής κυκλοφορούν ελεύθεροι έχοντας στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό.