Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Το «Δεν Πληρώνω! Δεν Πληρώνω!», του Ντάριο Φο απο τη θεατρική ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Ακράτας αύριο στις 20:30 στο Κινηματοθέατρο "Αναγέννηση"

Το θεατρικό έργο του σπουδαίου νομπελίστα Ντάριο Φο «Δεν Πληρώνω! Δεν Πληρώνω!», επέλεξε να «ανεβάσει» η θεατρική ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Ακράτας αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 20.30 στο ισόγειο Κινηματοθέατρο του Συλλόγου «Αναγέννηση» Ακράτας με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ακράτας.

Το εν λόγω έργο, ειδωμένο με χιούμορ και μέσα από αυτοσαρκασμό των ηρώων του, σκοπό έχει να προβληματίσει τους θεατές και να προτείνει «εναλλακτικές» λύσεις σε θέματα που αφορούν όλους μας, ειδικά τους νέους, το μέλλον των οποίων διαφαίνεται «χλωμό».

Επιπλέον, στους δύσκολους καιρούς, που διανύουμε, μας λείπει το χαμόγελο! Το έργο αυτό λοιπόν, έχει επιλεγεί, για να σκορπίσει άφθονο γέλιο, να διακωμωδήσει την καθημερινότητά μας και τη σύγχρονη, ελληνική πραγματικότητα, που προχωρά παρέα με το ΔΝΤ και το Σύμφωνο Σταθερότητας.

Η εν λόγω θεατρική παράσταση των μαθητών του Γυμνασίου Ακράτας είναι μια συμβολική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Γυμνασίου Ακράτας προς τους φίλους Κυπρίους, που θα επισκεφθούν για ένα τετραήμερο την Ακράτα και θα φιλοξενηθούν στα σπίτια των Ελλήνων μαθητών του Γυμνασίου μας, στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Χρυσοπράσινο Φύλλο».

Μέσα από το αθώο βλέμμα και την αγνή «υποκριτική» των παιδιών του Γυμνασίου Ακράτας θα γελάσετε με την καρδιά σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ακράτας Νικολία Σταυροπούλου στο τηλέφωνο 26960/22166.

Δημήτρης Ζωιτσούδης
thebest.gr