Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Πολεποννησιακός πόλεμος σε Αίγιο και Πύργο

Σούπερ ματς περιλαμβάνει η 20η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League 2. Ένα από τα τρία μεγάλα παιχνίδια που θα διεξαχθούν αυτή την Κυριακή στο Νότο γίνεται στο Αίγιο. Εκεί ο έκτος, αλλά πάντα μέσα στη μάχη της ανόδου, Παναιγιάλειος φιλοξενεί την πρωτοπόρο Κόρινθο. Οι δυο ομάδες έχουν μόλις έξι βαθμούς διαφορά και με μια νίκη των γηπεδούχων το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά.Αρκετά τα προβλήματα για τον προπονητή του Παναιγιάλειου, Παναγιώτη Τζαναβάρα, για το ματς με την Κόρινθο εντός έδρας. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Λιόσης, ο τραυματίας Ιορδανίδης και ο στρατευμένος Γκίκας. Από την άλλη η "Μπάρτσα" του Νίκου Κουρμπανά, το πιθανότερο είναι να παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Μεϊμάρογλου, ο οποίος θεωρείται αμφίβολος.
Σπουδαίο ματς και στην Κρήτη, όπου ο Πλατανιάς Χανίων παίζει με την Ρόδο. Οι δυο νησιώτες συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία προς την άνοδο και το αποτέλεσμα αυτού τον αγώνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τους στόχους και των δυο.
Στο τρίτο ντέρμπι της αγωνιστικής, η πάντα φιλόδοξη Παναχαϊκή πηγαίνει στον γειτονικό, αλλά όχι τόσο φιλόξενο Πύργο, για ένα από τα κλασσικά ντέρμπι της Πελοποννήσου από τα παλιά κόντρα στον Πανηλειακό.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ηρακλής Ψαχνών παίζει στην Σαλαμίνα κόντρα στον μάχιμο Αίαντα, ο Ολυμπιακός Χερσονήσου παίζει με τον Ασπρόπυργο, ο Απόλλων Σμύρνης έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στον Βύζαντα, ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ υποδέχεται τα Χανιά. Τέλος, οι δυο ομάδες που έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα παίζουν μαζί, οπότε δεν υπάρχει ξεκούραση για κανένα μονομάχο αυτή την αγωνιστική.

Το πρόγραμμα

20η αγωνιστική (15:00
)

Πλατανιάς – Ρόδος
Αίας Σαλαμίνας – Ηρακλής Ψαχνών
Χερσόνησος – Ασπρόπυργος
Παναιγιάλειος – Κόρινθος
Απόλλων Σμύρνης – Βύζας Μεγάρων
Πανηλειακός – Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ – Χανιά